#SócAntic

La promoció és aplicable només a aquelles propostes amb l’etiqueta #SócAnticQuedaran exclosos els espectacles de la programació d’Antic Teatre al Grec 2018; les propostes indicades se segellaran, però la gratuïtat s’aplicarà la propera temporada. 

L’Antic Teatre ha estat, és i serà, un ferm defensor del concepte d’artista i de la cultura independent basada en la llibertat creativa.

Tanmateix l’Antic Teatre el construeix, l’enforteix i el fa créixer el seu barri, la seva gent i el seu públic. Són justament totes les persones que l’habiteu les que doneu valor a les propostes que programem.

Per aquesta raó, aquest any 2018, volem que tu siguis el protagonista, i a partir del mes de febrer et convidem a participar a la campanya #SócAntic.

I en què consisteix #SócAntic? Molt senzill. Als nostres canals habituals (web, cartells, xarxes socials, butlletí…) hi haurà algunes propostes assenyalades amb l’etiqueta #SócAntic. A aquesta selecció l’acompanyarà la Targeta5+1. La targeta la podràs sol·licitar a la taquilla i et permetrà assistir a un espectacle de franc per cada cinc que en vinguis a veure.

D’aquesta forma volem premiar a totes aquelles persones que sou seguidores de la nostra programació.

Aprofita l’oportunitat d’esdevenir #SócAntic!

La promoció és aplicable només a aquelles propostes amb l’etiqueta #SócAntic.

Segueix-nos a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb el mateix hashtag per no perdre’t detall de cap de les propostes!

Subscriviu-vos a la nostra newsletter