#SocAntic

L’Antic Teatre ha estat, és i serà un ferm defensor del concepte d’artista i de la cultura independent basada en la llibertat creativa.

En paral·lel, l’Antic Teatre el construeix, l’enforteix i el fa créixer el seu barri, la seva gent i el seu públic. Són justament totes les persones que l’habiteu les que doneu valor a les propostes que programem.

Amb el propòsit de fer-vos protagonistes de tot això, hem activat la campanya #SocAntic: als nostres canals habituals (web, cartells, xarxes socials, butlletí…) hi ha algunes propostes assenyalades amb l’etiqueta #SocAntic. Aquesta selecció va acompanyada de la Targeta3+1, que podràs sol·licitar a la taquilla i que et permetrà assistir a un espectacle de franc per cada tres que vinguis a veure.

D’aquesta forma volem premiar a totes aquelles persones que sou seguidores de la nostra programació.

Els espectacles d’enguany beneficiats amb la promoció són:

L’Antic Teatre al Grec 2019: promoció limitada a disponibilitat d’aforament. En el cas d’A Nation Is Born In Me s’admetran com a part de la promoció cinco entradas por pase/día.

Aprofita l’oportunitat d’esdevenir #SocAntic!

Especificacions

La Targeta 3+1 és personal i intransferible.

La Targeta3+1 serveix per a un any natural. L’anterior targeta (5+1) és vigent i s’actualitzara al 2019: si tens tres caselles signades, porta-la la propera vegada i entraràs de franc. És a dir: podeu acumular segells fins que la targeta en tingui tres i rebre’n una altra de nova llavors, independentment de si és dintre o no de la mateixa temporada o any natural.

Ser soci/sòcia de l’Antic és compatible amb aquesta campanya. Sols heu de presentar ambdós carnets quan compreu l’entrada. També és compatible amb l’aplicació dels descomptes detallada aquí.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar la validesa del carnet, així com de modificar la promoció o cessar-la.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter