#SócAntic

L’Antic Teatre ha estat, és i serà un ferm defensor del concepte d’artista i de la cultura independent basada en la llibertat creativa.

En paral·lel, l’Antic Teatre el construeix, l’enforteix i el fa créixer el seu barri, la seva gent i el seu públic. Són justament totes les persones que l’habiteu les que doneu valor a les propostes que programem.

Amb el propòsit de fer-vos protagonistes de tot això, des de febrer de 2018 hem activat la campanya #SócAntic: als nostres canals habituals (web, cartells, xarxes socials, butlletí…) hi ha algunes propostes assenyalades amb l’etiqueta #SócAntic. Aquesta selecció va acompanyada de la Targeta5+1, que podràs sol·licitar a la taquilla i que et permetrà assistir a un espectacle de franc per cada cinc que vinguis a veure.

D’aquesta forma volem premiar a totes aquelles persones que sou seguidores de la nostra programació.

Els espectacles d’aquesta tardor beneficiats amb la promoció són:

Los Bárbaros, Lo que queda
Manel Salas i convidats, The Expanding Axis i Breaking the Nest
Marina Rodríguez Llorente, Porn is on
Cie. Tête de Mule, L’entresort
Col·lectiu Las Huecas, Projecte 92
Søren Evinson, A Nation is Born in Me
Projecte artístic-comunitari de l’Antic Teatre amb veïnes del barri, La Bellesa

Aprofita l’oportunitat d’esdevenir #SócAntic!

Especificacions

La Targeta 5+1 és personal i intransferible.

Tot i que ens agrada que vingueu sovint, la Targeta5+1 no caduca entre temporades. És a dir: podeu acumular segells fins que la targeta en tingui cinc i rebre’n una altra de nova llavors, independentment de si és dintre o no de la mateixa temporada o any natural.

Ser soci/sòcia de l’Antic és compatible amb aquesta campanya. Sols heu de presentar ambdós carnets quan compreu l’entrada. També és compatible amb l’aplicació dels descomptes detallada aquí.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar la validesa del carnet, així com de modificar la promoció o cessar-la.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter