SUSPÈS
19-21 març

ARREBATO LIBROS

TRES MUJERES Y UN DESTINO

Dijous 19 de març a les 18:00 i 20:00
Divendres 20 de març a les 18:00 i 20:00
Dissabte 21 de març a les 20:00
Durada: 60 min

http://www.arrebatolibros.com/es/

#poeticacontemporanea
#arrebato

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna les funcions de TRES MUJERES Y UN DESTINO.

Arrebato Libros sempre vol tornar a Barcelona, la seva ciutat natal i en aquesta ocasió ho fa amb molt d’orgull per presentar a les seves tres noves autores, tres grans poetesses que pugen a l’escenari de l’Antic Teatre amb els seus espectacles. Tres propostes diferents i úniques; el primer dia Spoken Word de Laura Sam i la música electrònica en directe de Nazareno. El segon, Violeta Gil i Abraham Boba, que arriben amb la seva posada en escena que està arrasant per allà on passa. I el tercer dia, l’humor i la força de la nostra malaguenya preferida, María Eloy-García.

[19 de març a les 18:00 i 20:00]
LAURA SAM & NAZARENO
INCENDIARIA (poètica contemporània)

Incendiaria és un projecte que es manifesta escènicament mitjançant un repertori de textos escrits i interpretats per Laura Sam (Laura Soto), la veu que donarà vida a una poesia que és, sobretot, directa, sòlida, crítica i precisa, però també permeable en moments que reconeixen la seva fragilitat. Tot embolcallat en els sons de Nazareno (Quique Sánchez), creador de l’atmosfera acústica que guia aquest acte singular, en què la poesia oral s’uneix amb música electrònica que beu de diferents fonts sonores, com allò industrial, l’ambient o allò experimental.

[+ info]


[20 de març a les 18:00 i 20:00]
VIOLETA GIL & ABRAHAM BOBA
ANTES DE QUE TIRÉIS MIS COSAS (poètica contemporània)

Antes de que tiréis mis cosas és, en última instància, un poemari sobre cossos que són possibilitats, idees i cançons. Sobre la identitat dels cossos, la seva sexualitat i els seus somnis, els seus desitjos, els seus oblits; poemes en prosa enfilats per la celebració del cant; no un excels i perfecte, harmoniós i cert, sinó més aviat cançons salvatges, flamarades que fugen cap a l’obscuritat del dormitori, balls que es converteixen en petons.
José de Monfort.
Mondo Sonoro

[+ info]


[21 de març a les 20:00]
MARÍA ELOY-GARCÍA presentada por JOSEP PEDRALS
LOS HABITANTES DEL PANORAMA (poètica contemporània)

Si per alguna cosa María Eloy-García és única i escollida entre les escollides és per la seva veu a l’escenari com a focus d’atenció; amb un sarcasme i una ironia que li permeten passar del silenci al riure. En aquest nou projecte promet no deixar en pau a un món que es devora a sí mateix, tant el text com la posada en escena donaran moltes alegries als seus lectors habituals i a aquells que encara no saben el que s’estan perdent.

[+ info]


A Arrebato Libros sempre ens agrada celebrar a l’Antic Teatre. Ja són vàries ocasions en què hem presentat als nostres autors com Ajo o Accidents Polipoètics en aquest espai especial. Els nostres inicis als anys noranta se situen al Poblenou com a fanzine, i des del 2004 treballem des de Malasaña amb la nostra llibreria de 13.000 títols, l’editorial de 30 llibres publicats i autodistribuïts i el Festival POETAS amb 14 edicions a Madrid i Amèrica, a més d’altres esdeveniments com l’actual cicle mensual de Poética Contemporánea en el Teatro Fernán Gómez de Madrid.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter