SUSPÈS
Arrebato Libros
21 març

MARÍA ELOY-GARCÍA presentada per JOSEP PEDRALS

LOS HABITANTES DEL PANORAMA

ARRE- BATO LIBROS
Dissabte 21 de març a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

Part de “TRES DONES I UN DESTÍ” de ARREBATO LLIBRES, POÈTICA CONTEMPORÀNIA

Poemes i veu: María Eloy-García

#loshabitantesdelpanorama
#carranque
#poeticacontemporanea
#arrebato

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna la funciço de LOS HABITANTES DEL PANORAMA.

Si per alguna cosa María Eloy-García és única i escollida entre les escollides és per la seva veu a l’escenari com a focus d’atenció; amb un sarcasme i una ironia que li permeten passar del silenci al riure. En aquest nou projecte promet no deixar en pau a un món que es devora a sí mateix, tant el text com la posada en escena donaran moltes alegries als seus lectors habituals i a aquells que encara no saben el que s’estan perdent.


María Eloy-García és malaguenya, nascuda als setanta i llicenciada en Geografia i Història. Ha participat i ha estat publicada en nombroses revistes nacionals, traduïda a l’alemany, anglès, italià, portuguès, gallec, grec, serbi, croat, macedoni i inclús català. Ha estat coordinadora de la I i II Setmana Internacional de la Poesía de Málaga i des dels seus inicis ha aplegat nombrosos premis de poesia. Els habitants del Panorama es el seu cinquè llibre publicat, encara que les seves aparicions en antologies i traduccions són moltes i avorrides d’enumerar.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter