Entrades

Preus i Descomptes

Tret que s’indiqui el contrari, tots els esdeveniments són d’assistència presencial, a la sala.

 

PREUS D’ENTRADA GENERAL i ABONAMENTS  [*] PER A LA TEMPORADA 2023-2024
Compra a taquilla (mateix dia de la funció)
16 €
Compra online 14 €
Compra Abonament 3 entrades x 30 € +info aquí 30 €

 

 

 

 

DESCOMPTES I GRATUïTATS A TAQUILLA [1]
Menors de 12 anys
Gratuït [1] Una entrada gratuïta i una entrada al 50%. El descompte sol s’aplica a taquilla el mateix dia de l’espectacle i sempre que hi hagi localitats disponibles. Si t’interessa assistir a alguna funció, escriu-nos a taquilla@anticteatre.com.

 

[2] 2 entrades al 50%, sotmès a la disponibilitat d’aforament, comprant a taquilles el mateix dia 30 min. abans de començar la funció.

 

[3] Només per al titular del carnet, en cap cas per a l’acompanyant.

 

[4] Institut del Teatre, Eòlia, El Timbal, Àrea Dansa, PLATEA.

Adetca 100 (carnet de professional o treballador)
Gratuït [1]
Cultura Jove
12€
Jubilats 7,5€
Targeta Rosa
Persones amb diversitat funcional 8€
Famílies nombroses i monoparentals
AADPC i Adetca (carnet de treballador) [2]
Treballadors acreditats del Grup Focus, Teatre Lliure, TNC, Mercat de les Flors [3]
ACET, APCC, ApdC [3] 10€
Escoles d’arts escèniques amb conveni [4]
Carnet premsa Teatron
Carnet Jove (12-30 anys) 10€
Carnet de Biblioteques 14€
Abonament On el Teatre Batega (OTB) 12,80€
Acompanyants de Persones amb Discapacitat (PaD) [5]
Gratuït [5] Accés gratuït per als acompanyants de les persones amb discapacitat. Per poder gaudir d’aquest avantatge, cal mostrar a taquilla la targeta de discapacitat emesa per la Generalitat de Catalunya que reconeix aquesta condició, especificant aquesta necessitat (casella “Necessitat de 3a persona: SI”).

[*] Programació general. Els espectacles dels cicles es regeixen per un sistema de preus particular a cada cas.

El preu de les entrades inclou un 10% d’IVA.
La compra online  està disponible 24/7 via  web pròpia (https://www.anticteatre.com/i fins a una hora abans de l’inici de l’espectacle.

COMPRA ANTICIPADA I RESERVES

Si no has comprat l’entrada anticipada, ho podràs fer a la taquilla de l’Antic Teatre el dia de la funció des d’una hora abans de l’espectacle. Recorda que només es pot pagar en efectiu.

Sols s’admeten reserves en cas que siguis beneficiari/ària d’un descompte (ja que no s’apliquen per a la compra en línia). Només es faran via telefònica de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, al número 93 315 23 54. Rebreu la confirmació de les reserves el primer dia de celebració de l’espectacle, a primera hora de la tarda.

L’Antic Teatre es reserva el dret a no aplicar els descomptes generals establerts per a activitats especials programades.

MOLT IMPORTANT: es recomana arribar-hi amb un mínim de 30 minuts d’antelació. Abans d’accedir a la sala s’haurà de validar l’entrada a taquilla. No es permetrà l’entrada a la sala un cop començat l’espectacle.

DEVOLUCIONS I CANVIS

NO S’ADMETEN DEVOLUCIONS D’ENTRADES. Només es farà devolució si l’espectacle ha estat cancel·lat per l’Antic Teatre. La devolució serà íntegra (preu de l’entrada + despeses de gestió de 0,55 €).

S’accepten les peticions de canvi d’una entrada d’un dia per un altre. Cal tenir en compte, però que les despeses de gestió (0,55 € / entrada) seran el doble (les de l’entrada adquirida en primera instància i les de l’entrada adquirida més tard).

Per consultes o canvis, cal comunicar-ho en dies laborables, de dilluns a divendres (de les 10 a les 14 h), per mail (taquilla@anticteatre.com) o per telèfon (+34 93 315 23 54).

NO S’ADMETRAN CANVIS DE LES ENTRADES UN COP COMENÇAT L’ESPECTACLE.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter