Entrades

Si no compreu les entrades online, podreu comprar-les a la mateixa taquilla del teatre a partir d’una hora abans de l’espectacle (sempre que no estiguin esgotades).

Podràs comprar entrades aquí.

 

Preus i Descomptes

Tret que s’indiqui el contrari, tots els esdeveniments són d’assistència presencial, a la sala.

PREUS D’ENTRADA GENERAL [*] PER A LA TEMPORADA 2020-2021
Compra a taquilla (mateix dia de la funció) NOMÉS EN EFECTIU 15 €
Compra online 12 €
DESCOMPTES & GRATUÏTATS [1]
Menors de 12 anys Gratuït [1] Una entrada gratuïta i una entrada al 50%. El descompte sol s’aplica a taquilla el mateix dia de l’espectacle i sempre que hi hagi localitats disponibles. Si t’interessa assistir a alguna funció, escriu-nos a taquilla@anticteatre.com.

 

[2] 2 entrades al 50%, sotmès a la disponibilitat d’aforament, comprant a taquilles, el mateix dia 30 min. abans de començar la funció.

 

[3] Només per al titular del carnet, en cap cas per a acompanyant.

 

[4] Institut del Teatre, Eòlia, El Timbal, Àrea Dansa, PLATEA.

Adetca (carnet de professional o treballador) Gratuït [1]
Escena 25 7€
Jubilats 7,5€
Targeta Rosa
Persones amb diversitat funcional
Famílies nombroses i monoparentals
AADPC i Adetca (carnet de treballador) [2]
Treballadors acreditats del Grup Focus, Teatre Lliure, TNC, Mercat de les Flors [3]
ACET, APCC, ApdC [3] 10€
Escoles d’arts escèniques amb conveni [4]
Carnet premsa Teatron
Carnet Jove (12-30 anys)
Socis d’Antic Teatre
Carnet de Biblioteques 14€
Campanya #SocAntic Consulta-la aquí .

 

[*] Programació general. Els espectacles dels cicles i d’Antic for Kids! (familiars) es regeixen per un sistema de preus particular a cada cas.

El preu de les entrades inclou un 10% d’IVA.

La compra online mitjançant la plataforma Entradium està disponible 24/7 via anticteatre.entradium.com i fins a una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La petició de retorn d’entrades per motius personals dels / de les assistents s’haurà de comunicar a la sala en dies laborables, de dilluns a divendres (abans de les 14 h), per mail (taquilla@anticteatre.com) o per telèfon (+34 93 315 23 54). No es retornaran les entrades un cop començat l’esdeveniment.

Si no has comprat l’entrada anticipada, ho podràs fer a la taquilla de l’Antic Teatre el dia de la funció des d’una hora abans de l’espectacle. Recorda que només es pot pagar en efectiu.

Sols s’admeten reserves en cas que siguis beneficiari/ària d’un descompte (ja que no s’apliquen per a la compra en línia). Només es faran via telefònica de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, al número 93 315 23 54. Rebreu la confirmació de les reserves el primer dia de celebració de l’espectacle, a primera hora de la tarda.

A causa de les darreres mesures Covid i les consegüents restriccions d’aforament, les invitacions per a premsa i protocol queden restringides a una per persona. És imprescindible reserva prèvia via taquilla@anticteatre.com.

L’Antic Teatre es reserva el dret a no aplicar els descomptes generals establerts per a activitats especials programades.

MOLT IMPORTANT: es recomana arribar-hi amb un mínim de 15 minuts d’antelació. Abans d’accedir a la sala s’haurà de validar l’entrada a taquilla. No es permetrà l’entrada a la sala un cop començat l’espectacle.

 

#SocAntic

L’Antic Teatre ha estat, és i serà un ferm defensor del concepte d’artista i de la cultura independent basada en la llibertat creativa.

En paral·lel, l’Antic Teatre el construeix, l’enforteix i el fa créixer el seu barri, la seva gent i el seu públic. Són justament totes les persones que l’habiteu les que doneu valor a les propostes que programem.

Amb el propòsit de fer-vos protagonistes de tot això, seguim amb la campanya #SocAntic: als nostres canals habituals (web, cartells, xarxes socials, butlletí…) hi ha algunes propostes assenyalades amb l’etiqueta #SocAntic. Aquesta selecció va acompanyada de la Targeta3+1, que podràs sol·licitar a la taquilla i que et permetrà assistir a un espectacle de franc per cada tres que vinguis a veure.

D’aquesta forma volem premiar a totes aquelles persones que sou seguidores de la nostra programació.

Els espectacles d’enguany beneficiats amb la promoció són:

l’antic teatre al grec 2019: promoció limitada a disponibilitat d’aforament. En el cas d’A Nation Is Born In Me s’admetran com a part de la promoció cinco entradas por pase/día.

Aquí pots veure el històric d’espectacles en promoció.

 

Fes-te soci/a

Per només 3 euros l’any (natural) les persones que ho desitgin poder fer-se sòcies de l’Associació Antic Teatre. Per fer-ho cal passar per l’Antic Teatre.

Beneficis per ser soci/a:

  • Canya de cervesa o refresc (petit) de regal cada cop que vinguin a veure un espectacle de pagament a l’Antic Teatre.
  • Descompte de 2€ pels espectacles que tinguin el preu de 10€ 0 12€ (no s’aplicarà descompte per espectacles que tingui un preu menor).

Cal presentar el carnet de l’Antic Teatre per acollir-se al descompte cada cop que es vulgui adquirir una entrada. El descompte és només per a la persona titular del carnet de soci/a, en cap cas per a l’acompanyant o acompanyants.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter