PREMIS i RECONEIXEMENTS

PREMIS i RECONEIXEMENTS:

PPREMI TIME OUT 2021 AL MILLOR TEATRE, perquè «En un any marcat per les restriccions de la pandèmia, ha seguit apostant pel talent i el risc, amb espectacles de primera com «Aquelles que no han de morir» i altres delícies que, a més, volten pel món. Es tracta, per si no fos prou, d’un espai amenaçat que haurien de cuidar com la joia més preciosa.»PREMI DE LA CRÍTICA D’ARTS ESCÈNIQUES 2019  com a millor sala per l’Antic Teatre, «per la seva aposta des del 2003 per l’experimentació en les arts escèniques contemporànies i per la seva labor com a trampolí de la creació emergent.»

Premi QUÈ FEM? La Vanguardia 2019 a la millor sala de teatre.

PREMI DANSACAT 2014 a tot l’equip de l’Antic TeatrePer tota la feina i compromís amb tots els professionals de la dansa i les Arts Escèniques. Per la seva implicació en la programació i visibilitat de creacions experimentals i de nous llenguatges escènics. Per ser l’única sala alternativa que aposta, arrisca i segueix donant suport als creadors independents, esforçant-se per oferir espais de visibilitat i residències. Per escoltar les necessitats del sector i buscar les fórmules de lluita, proposant una programació variada i coherent alhora”.

PREMI FAD SEBASTIÀ GASCH 2004 a Semolinika Tomic “per la resurrecció de l’Antic Teatre que ha passat de centre cívic abandonat a escenari viu de la creació contemporània i per la seva acció cultural i artística al haver recuperat el teatre”.

PREMI de la FIRA INTERNACIONAL DE TEATRE i DANSA de HUESCA a la PROGRAMACIO MÉS INNOVADORA A ESPANYA (2004).

 

PREMIS I RECONEIXEMENTS A LES COMPANYIES I ARTISTES PRODUÏTS:

PREMI TIME OUT 2018 a Roger Peláez al millor talent radical.

– PREMI FAD SEBASTIÀ GASH 2018 d’arts parateatrals a Societat Doctor Alonso per Y los huesos hablaron.

Agnès Mateus i Quim Tarreida han rebut diferents premis per Rebota, rebota y en tu cara explota:

  • PREMI FAD SEBASTIÀ GASCH 2018 a l’aplaudiment.
  • PREMI BUTACA 2018 a noves aportacions escèniques.
  • PREMI DE LA CRÍTICA 2017 al millor espectacle de noves tendències escèniques.

PREMI FAD SEBASTIÀ GASCH 2016 a l’aplaudiment a la creació emergent per a Carla Rovira «per portar els espectadors als galliners i fer-los entendre que la màgia dels elements inadequats pot ser molt vinculant. Per convidar-nos a ser vulnerables.»

– Distinció Aplaudiment dels premis FAD SEBASTIÀ GASCH 2016 per a l’Associació Cultural Nyamnyam «per la seva capacitat fàcil i desacomplexada de barrejar, dins de la mateixa cassola, gastronomia, pensament i arts en viu. Per generar un discurs entre els fogons, fer-nos la boca aigua i escalfar-nos el cap amb exquisides propostes transdisciplinàries.»

PREMI FETÉN 2023 en la categoria de nous llenguatges a Macarena Recuerda Shepherd per The Watching Machine.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter