SUSPÈS
Arrebato Libros
19 març

LAURA SAM & NAZARENO

INCENDIARIA

ARRE- BATO LIBROS
Dijous 19 de març a les 18:00 i 20:00
Durada: 60 min

Part de “TRES DONES I UN DESTÍ” de ARREBATO LLIBRES, POÈTICA CONTEMPORÀNIA

Poemes i veu: Laura Sam
Música: Nazareno

#laurasam
#poetica
#poeticacontemporanea
#arrebato

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna la funció de INCENDIARIA.

Incendiaria és un projecte que es manifesta escènicament mitjançant un repertori de textos escrits i interpretats per Laura Sam (Laura Soto), la veu que donarà vida a una poesia que és, sobretot, directa, sòlida, crítica i precisa, però també permeable en moments que reconeixen la seva fragilitat. Tot embolcallat en els sons de Nazareno (Quique Sánchez), creador de l’atmosfera acústica que guia aquest acte singular, en què la poesia oral s’uneix amb música electrònica que beu de diferents fonts sonores, com allò industrial, l’ambient o allò experimental.


Laura Soto és Laura Sam, i Laura Sam és verb deslligat i poesia precisa que salta del paper a l’escenari, com una crisàlide que esclata i floreix davant del públic. No hi ha més que veritat recitada a cops de martell a la seva poesia, ampliada, complementada i catapultada per l’acompanyament de Nazareno, orfebre de sons obscurs i música electrònica, que cobreix la ferida en carn viva i que profetitzen els versos de Laura Sam.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter