SUSPÈS
Arrebato Libros
20 març

VIOLETA GIL & ABRAHAM BOBA

ANTES DE QUE TIRÉIS MIS COSAS

ARRE- BATO LIBROS
Divendres 20 de març a les 18:00 i 20:00
Durada: 60 min

Part de “TRES DONES I UN DESTÍ” de ARREBATO LLIBRES, POÈTICA CONTEMPORÀNIA

Poemes i veu: Violeta Gil
Música: Abraham Boba

#antesdequetireismiscosas
#ayervolvídeamérica
#abrahamboba
#poeticacontemporanea
#arrebato

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna la funció de ANTES DE QUE TIRÉIS MIS COSAS.

Antes de que tiréis mis cosas és, en última instància, un poemari sobre cossos que són possibilitats, idees i cançons. Sobre la identitat dels cossos, la seva sexualitat i els seus somnis, els seus desitjos, els seus oblits; poemes en prosa enfilats per la celebració del cant; no un excels i perfecte, harmoniós i cert, sinó més aviat cançons salvatges, flamarades que fugen cap a l’obscuritat del dormitori, balls que es converteixen en petons.

José de Monfort.
Mondo Sonoro


Violeta Gil va néixer a Hoyuelos, Espanya, al setembre de 1983. El 2002 viatja a Madrid i inicia els estudis de Filologia Anglesa a la Universidad Complutense i de interpretació a la Real Escuela Superior de Arte Dramático. El 2005 coneix a Itsaso, Pablo i Celso, amb qui funda la companyia La tristura, amb la qual treballa forjant una trajectòria ràpida i sòlida en el panorama teatral espanyol. Realitza també peces en solitari. El 2015 es muda a Iowa City on cursa el màster d’Escriptura Creativa. Escriu prosa i poesia. Compagina els seus estudis amb la pràctica de la dansa clàssica. Antes de que tiréis mis cosas (Arrebato Libros) es su primer poemario.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter