19-23 de febrer

CHRISTINA SCHMUTZ amb coindesmu i FRITHWIN WAGNER-LIPPOK

no tienes que aburrir(-te) Vol. 2 - los implicados (no has d'avorrir(-te) vol. 2 - els implicats)

Dimecres 19 de febrer a les 20:00
Dijous 20 de febrer a les 20:00
Divendres 21 de febrer a les 20:00
Dissabte 22 de febrer a les 20:00
Diumenge 23 de febrer a les 20:00
Durada: 90 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Divendres 21: DEBAT POST-FUNCIÓ
a càrrec de recomana.cat

Dissabte 22: DEBAT POST-FUNCIÓ
a càrrec d’Agost Produccions

Performers: Alex Sanz, Alba Dunyo, Meri Anglés, Dani Blanqué
Col·laboració en la coreografia i ballarí: Rick Ponce, Dalí Ponce
Vídeo i banda sonora: Yarei Molina
Fotografia: Sandra Gross
Ajudantia de direcció: Maria de Prada
Ajudantia d’espai: Mariona Ubia
Text:  Kathrin Röggla
Traducció de text: Albert Tola
Concepte, direcció i espai: Christina Schmutz i Frithwin Wagner-Lippok
Col·laboració en comunicació: Montse Triola

Producció: Christina Schmutz amb coindesmu

Coproducció: Antic Teatre

Residència artística: Can Felipa

Amb el suport del Consolat de la República Federal d’Alemanya

Idea inicial generada a la residència de Redes de Teatros Alternativos Sta. Magdalena


Traducció text finançat per Goethe Institut Barcelona

La PerformanceTeatreAccióentrellaça la crítica de l’addicció a la retroalimentació contínua, a la comercialització mediàtica il·limitada de les expressions de vida individuals i a les promeses de felicitat de la valoració i transparència social amb un nou repte desmediatitzat que supera la cosmovisió encara antropocèntrica del teatre: a la vista de la imminent catàstrofe climàtica, l’humà s’ha convertit en un factor ambiental d’alt risc.
El text de Kathrin Röggla els implicats utilitzat constitueix una indignació semidocumental sobre la hipocresia i l’egoisme socials, així com un reflex literari de les contradiccions i les absurditats del dia a dia dominat pels mitjans de comunicació.
El projecte, estructurat en vàries fases, cerca espais creatius de comunitat: espais d’allò «viu» en un teatre, que té en compte una societat immersa en un canvi radical i el seu anhel de solidaritat, tot desenvolupant noves formes posthumanes de sentit i sensibilitat.

Una primera realització del projecte ha rebut suport en forma de residència a Sta. Magdalena per part de les Redes de Teatros Alternativos (2017/2018).


Christina Schmutz i Frithwin Wagner-Lippok col·laboren des de 2005 com a col·lectiu artístic: els seus projectes sorgeixen de la confrontació sobre temes i textos i descomposant, fragmentant i recombinant aquests textos amb altres textos desfent els límits entre actuació, teatre, coreografia, instal·lació, happening i performance.

Christina Schmutz és doctorada en Arts Escèniques, directora de teatre, investigadora i docent. Combina la pràctica amb la teoria impartint conferències i fent publicacions relacionades amb noves pràctiques i estètiques teatrals (membre activa del working group Performance as Research IFTR (International Federation of Theatre Research), membre del GTW (Societat de Ciències Teatrals Alemanya).

Frithwin Wagner-Lippok és director de teatre i teòric. Imparteix tallers i col·laboracions amb Universitats a Berlín, Rio de Janeiro i Barcelona. Els seus projectes teorico-pràctics es focalitzen en estètiques contemporanies, performativitat i afectivitat en el teatre actual. Treballa a la Universitat de Hildeheim com a docent, acabant la seva tesis¡ doctoral sobre espais afectius i esdeveniments teatrals.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter