17-20 d'octubre

ATZUR

PLA-DUR

Dijous 17 d'octubre a les 8pm
Divendres 18 d'octubre a les 8pm
Dissabte 19 d'octubre a les 8pm
Diumenge 20 d'octubre a les 8pm
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

>> ATENCIÓ: La funció del divendres 18 d’octubre
se suspèn per vaga general <<<

<<<La funció del 19/10 se suspèn <<<

Direcció i realització visual: Carme Gomila i Odile Carabantes
Direcció escènica: Rocío Manzano
Text Original: Andrea Sanz
Dramatúrgia: Cristina Cordero
Performance: Odile Carabantes, Carme Gomila i Valeria Linera
Producció: Nuri Santaló i ATZUR
Disseny d’il·luminació: Marc Lleixà
Banda sonora original: Aurora Bauzà
Càmera: Valeria Linera
Locució: Rocío Manzano i Laura Vila
Disseny de maquetes: Elionor Sintes
Disseny d’escenografia: Elionor Sintes i Erkuden Fernández

Amb el suport de: Teatre Principal de Palma de Mallorca

Amb la col·laboració de: Espai jove Boca Nord, Lleialtat Santseca (Barcelona), La Bonne-Centre de Cultura de la dona i Antic Teatre

https://vimeo.com/atzurvisuals

https://atzur.info/

Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contrarellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió surrealista. Precarietat laboral al sector turístic, les ciutats mediterrànies de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics, miniatures i performers, són els elements que es posen en joc a escena, que vertebren el guió d’una narració feminista construïda en directe a través d’una pantalla de tul que visibilitza, amaga i aglutina.


ATZUR utilitzen diverses tècniques de producció i manipulació d’imatges en directe per a crear ambients i narratives que dialoguen (i també xoquen, qüestionen, s’alien) amb la música, la dansa o el que succeeixi a escena. Actualment estan treballant en el seu nou espectacle de cinema en directe PLA-DUR, acompanyades d’un equip de dones escriptores, tècniques, sonidistes i escenògrafes. Des de 2013 han actuat en escenaris com la Sala Hiroshima (Barcelona), Cicle ArtLab de la Pedrera (Barcelona), Festival Vallsonora (Àger, Lleida), Mostra sonora i visual del Convent de Sant Agustí, Festival Simbiòtic a la Sala Becket entre altres.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter