17-20 de desembre 2020

MARC CAELLAS & DAVID G. TORRES

SUICIDE NOTES

Dijous 17 de desembre a les 20:00
Divendres 18 de desembre a les 20:00
Dissabte 19 de desembre a les 20:00
Diumenge 20 de desembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros compra ONLINE // 15 euros compra TAQUILLA
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Idea, dramatúrgia i direcció: Marc Caellas i David G. Torres
Interpretació: Esteban Feune de Colombi i Sara Vidal
Músics: M.O.N.K (Antonio Miyagi & JpBalcazar)
Il·luminacion: Conrado Parodi
Filmacions audiovisual: Zoë Valls
Disseny gràfic audiovisual: Ladyssenyadora
Disseny gràfic cartell: Alex Gifreu
Fotografia: Elena Blanco

Una producció de Marc Caellas, David G. Torres, Antic Teatre i Festival TNT

Agraïments: Anna Caellas, Centro Cultural Conde Duque, David Monsó, Pedro Hugo, Raquel Friera, Laura Gamberg, La Infinita, Andere Monjo, Rafael Camps i Miguel Ángel Sánchez, Isabel Salgado i Abel Palacio

http://marccaellas.net/

https://www.davidgtorres.net/

#suicidenotes
#copypaste

No parlar del suïcidi evita suïcidis? Qui tem molt a la mort és perquè també tem a la vida? Per què no són tristes les notes de suïcidi? Només es suïciden els optimistes?

Les notes de suïcidi són un intent d’entaular una comunicació. En marcar i explicar la decisió d’abandonar la vida, la sobreviuen de manera infinita.

Suicide Notes és una creació de Marc Caellas i David G. Torres que proposa reflexionar sobre el suïcidi i el tabú que representa. Un concert audiovisual a partir dels últims texts que ens van deixar brillants escriptors, artistes o músics i que un músic i una actriu celebren sobre l’escenari en una catarsi col·lectiva per seguir vius. És la preparació d’un concert i un concert, la preparació d’un suïcidi i… també la celebració de la vida.


Marc Caellas és un artista que treballa amb l’escriptura, el teatre, la performance en projectes híbrids que esdevenen llibres, obres de teatre o instal·lacions.

Des de 2012 presenta El paseo de Robert Walser, una obra de teatre a peu que discórrer pels carrers d’un barri, obra creada juntament amb Esteban Feune de Colombi. Ha publicat els llibres Carcelona, Caracaos, Drogotá, Neuros Aires i Teatro del bueno.

David G. Torres és crític d’art, comisari d’exposicions i professor.

És autor de la novel·la Cielo i del assaig No más mentiras, reeditat el 2019 per Can Editions.

A partir de Cielo ha desenvolupat diferents projectes: dues exposicions a ADN Platform (La balada de Wendy y Hablar por boca ajena); i una adaptació escénica, Cielo TV, codirigida amb Marc Caellas.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter