5-8 de setembre

Cinema Sticado

--STRPTS // Fin de temporada

Dijous 5 de setembre a les 20:00
Divendres 6 de setembre a les 20:00
Dissabte 7 de setembre a les 20:00
Diumenge 8 de setembre a les 20:00
Durada: 55 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Manipuladors i actuants: Xosel Díez i Helena Varela
Creació: Xosel Díez i Helena Varela
Direcció: Xosel Díez
Text: Julio Fer i Xosel Díez
Assessorament dramatúrgic: Noemi Rodríguez
Dibuixos: Xabi Varela
Fotos: Mercedes Moralejo

Agraïments especials: Katja Vetter (NL) pel seu patch d’audio slice/jockey

http://cinemasticado.com/

#STRPTS
#livecinema
#technology
#amazing

Dos friquis humans tenen la missió de fer una pel·lícula, una selva està a punt de desaparèixer, dos fugitius esperen en una casa aïllada, un ministre i el seu fill ambicionen el poder i, enmig de tots ells… un maletí.

El Col·lectiu Cinema Sticado segueix jugant amb els seus trastos analògic-digitals per compondre amb intriga, humor i màgia una aventura que gira entorn de la manipulació i el poder, i la possibilitat de combatre’ls.

Fem servir titelles i objectes, tècniques de creació i projecció d’imatge i so en viu i en directe, i donem visibilitat a la presència actoral fent que els manipuladors es descobreixin com persones-actuants d’una metatrama que reforça el tema central i serveix per consolidar aquesta sensació del fet que la ciutadania és una comparsa manipulada pels que manegen els fils.


El Col·lectiu Cinema Sticado neix el 2015 amb l’objectiu d’explorar les possibilitats expressives que sorgeixen en les fronteres entre els camps escènics i audiovisuals en combinació amb eines digitals que permeten la creació i edició audiovisual en viu. Els interessa especialment treballar un límit paradoxal entre dos extrems: d’una banda, dotar d’una funció presencial i evident als elements de la representació i, per l’altra, mantenir el fil d’una ficció a la qual el públic, encara que conscient de com s’està gestant, no pugui sostreure’s. El nucli del col·lectiu està format pels creadors Helena Varela —actriu de teatre i cinema— i Xosel Díez —enginyer i creador audiovisual. 

ESTRENO DEL NUEVO ESPECTACULO DE CINEMA STICADO "MIRLO E RULA" FIN DE TEMPADA
Subscriviu-vos a la nostra newsletter