24-27 d'octubre

PROJECTE ARTÍSTIC-COMUNITARI DE L’ANTIC TEATRE ”LA BELLESA”, GRUP DE VEÏNES I VEÏNS DE Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

SOUVENIRS

Dijous 24 d'octubre a les 20:00
Divendres 25 d'octubre a les 20:00
Dissabte 26 d'octubre a les 20:00
Diumenge 27 d'octubre a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

El dijous 24 d’octubre, trobada entre la cia. i el públic dins del cicle de col·loquis postfunció Travessia Recomana (itinerari Petita memòria, gran història)

Creació de texts per a l’escena i interpretació: Maria Isabel Gutiérrez, Aurora Roig, Graciela Alonso, Jonathan Ballester, Enrique Ibáñez, Emilia Martín, Mercè Martínez, Francesca Navarrete, Mari Creu Pavan i Anselm Héctor Rojas

Enregistrament i edició de vídeo: Abel Montes
Coordinació tècnica (il·luminació i video): Dani Miracle
Disseny de so: Àlex Polls Salvador
Producció: Elisabeth Ruiz – Antic Teatre
Coordinació del projecte, dramatúrgia i direcció escènica: Marta Galán Sala

Alumna en pràctiques d’El Timbal, centre de formació i creació escènica: Glòria Gendre Agustí

Acompanyament del procés i recerca pel pràcticum [Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET) – Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Institut del Teatre de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya]: Montserrat Iranzo i Domingo

Fotografía: Carmen Molina

Una producció de l’Antic Teatre amb el suport del Districte de Ciutat Vella / Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Centre Civic Convent Sant Agustí

http://www.tea-tron.com/anticteatre/projecte-comunitari-bellesa/

#souvenirslabellesa
#projecteartisticcomunitari

Quines són les empremtes que deixa en els cossos i en les ments la guerra i el feixisme?

Amb aquesta primera premissa engeguem la tercera exploració escènica de La Bellesa; i ho fem a partir de documents i objectes del passat que donen peu a diferents relats de vida: cartes, contractes laborals, títols i certificats oficials, poemes escrits en tovallons de paper, peces de roba, objectes quotidians, fotografies… Relats encarnats que conviden a una presa de consciència col·lectiva sobre la manera en què les guerres i els feixismes esquincen les biografies i deixen una empremta inesborrable. Narrar per resignificar i guarir.

Comptem també amb la participació d’un grup de dones i homes de la ciutat d’Eindhoven (Holanda) que, a través del format de la videocorrespondència, aporten una perspectiva europea a aquesta memòria intrahistòrica sobre la guerra, el feixisme i la repressió.


El projecte Souvenirs és la continuació natural del treball realitzat durant els darrers 3 anys amb el col·lectiu de La Bellesa en col·laboració amb Antic Teatre i amb la directora i dramaturga Marta Galán Sala. Després de la participació en un projecte de districte/barri el 2016 (La Bellesa, Antic Teatre 2016), va arribar la participació en un projecte de ciutat (ART I PART, Projecte Rebomboris, La sala de La Bonne 2018). Pels participants suposa un nou repte que els apodera, els encoratja i els connecta a altres realitats, augmentant així la seva participació en la cultura de la ciutat (i en la d’altres ciutats) i consolidant la seva pràctica setmanal com alguna cosa que els fa feliços, els ocupa i intensifica la seva vida en relació al present i a la vida cultural del barri i de la ciutat.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter