5-8 març

JOANA BRABO

Alone together

Dijous 5 de març a les 20:00
Divendres 6 de març a les 20:00
Dissabte 7 de març a les 20:00
Diumenge 8 de març a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Dijous 5: després de l’espectacle, sessió Dramatúrgies del Debat amb Agost Produccions per a la presentació de l’audiollibre «Alone Together», en complicitat amb l’Aula de Públics del TRESC.

Text, veu i paisatges sonors: Joana Brabo

Management: Georgina Majench

Fotografía:EUGENIA ORTIZ

http://www.en3palabras.com/public

#literaturaexpandida
#poesiavisual
#poesia
#soundart
#soundpoetry

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ALONE TOGETHER és una experiència poètica i sensorial sobre l’ansietat que s’amaga darrere del fum; el fum del tabac i el fum que ens envolta, una societat atrapada en el narcisisme, en les xarxes de les xarxes, en la impossibilitat de concentrar-se, una societat parcel·lada en els extrems combatent la seva pròpia ansietat.

Joana Brabo relatant, exposant, trencant, deixant anar, confessant, revelant, manifestant, expressant, trencant, articulant, proclamant, comptant, cantant i activant paisatges sonors des d’una petita taula d’operacions, ALONE TOGETHER -solos però junts- ens transporta a diferents llocs des de Nova York a Menorca passant per Barcelona o el Brasil sempre des del nostre imaginari personal.


Joana Brabo- LO BUENO SI BRABO TRES VECES BREVE – desvincula la paraula del format llibre convertint-la en joc, tant a nivell performàtic en diferents teatres, museus i festivals de poesia i art sonor (Macba, Sala Beckett, Antic Teatre, Kosmópolis, Fest de Poesia, BCN ; Fest Silêncio,

LIS; Juxtaposicions, MAD; Vociferio, VAL; Fest Aural, DF; The Nuyorican, The Clemente, NY …) com a nivell gràfic exposant els seus poemes visuals i cal·ligrafies en tot tipus de suports, des del seu projecte EN3PALABRAS en els autobusos nocturns de Tarragona. La seva obra visual ha estat exposada a Barcelona, Madrid, Menorca i São Paulo.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter