SUSPÈS
28 i 29 de març

Cia. Pelipolaca i Les Desvestides

Unheimlich

Dijous 26 de març a les 20:00
Divendres 27 de març a les 20:00
Dissabte 28 de març a les 20:00
Diumenge 29 de març a les 20:00
Durada: 55 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció: Irene Vicente Salas
Actrius: Belén Bouso, Núria Corominas, Rut Girona, Gal·la Sabaté
Ajudantia de direcció i moviment: Carla Tovias
Producció: Maria Antolín
Disseny d’il·luminació: Joana Serra
Disseny de l’espai sonor: Sofia Martori
Escenografia i maniquís: Dani García (Halley Productions)
Assessoria de vestuari: Néstor Reina
Assistent a la dramatúrgia: Carmen Salinas
Agraïments: Mery Mestre, Nina López
Fotografía: Irene Vicente

Co-producció: Cia Pelipolaca, Centre Cívic Parc Sandaru (beca Kinetic), Nau Ivanow (beca despertaLab)

http://www.tea-tron.com/pelipolaca/blog/

#Unheimlich
#LesDesvestides

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de Unheimlich.

Unheimlich vol ser una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos nus exhibits en els museus d’art.
A partir de 4 intèrprets amb 4 corporalitats distants entre sí, l’eix del muntatge és una mirada cap a la objectualització d’elles com a objecte artístic, objecte de desig i subjecte observat. Lliurant els seus cossos al gust estètic, a l’ull de l’espectador, ens qüestionem on queda l’ètica i la intimitat en les representacions artístiques del nu femení i què fa que l’art se sublimi i transcendeixi en contraposició amb aquestes situacions quotidianes i actuals en les que això no passa.


Cia Pelipolaca neix l’any 2016 amb Néstor Reina i Irene Vicente, estilista de moda i directora i dramaturga. Presenten el seu primer espectacle, Autònoma, en el que es tracta el tema de la precarització en les Arts escèniques i l’escena emergent, sota el paraigua de Can Felipa, estrenat allà i posteriorment presentat a l’Antic Teatre.

En el següent espectacle, Unheimlich, Irene Vicente dirigeix a quatre actrius, Gal·la Sabaté, Rut Girona, Núria Corominas i Belen Bouso. Rep el recolzament d’Escena Poblenou (Embrions), la beca Kinètic del CC Parc Sandaru i la beca DespertaLab de la Nau Ivanow i Sala Atrium. S’ha fet a Vic, Festival TNT , Sala Atrium i Casa Elizalde.

Actualment, Irene Vicente prepara Nunc Est Edere amb Carmen Salinas (dramaturga), Gal·la Sabaté (actriu) i Carlota grau (ballarina) sota el paraigüa de la Nau Ivanow i el festival Teatropuerto (Chile).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter