SUSPÈS
17-19 d'abril

OSCAR CORNAGO & JUAN NAVARRO

Se Alquila. Archivo vivo del actor

Divendres 17 d'abril a les 20:00
Dissabte 18 d'abril a les 20:00
Diumenge 19 d'abril a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Juan Navarro

Oscar Cornago

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de Se Alquila. Archivo vivo del actor.

SE ALQUILA. Archivo Vivo del Actor (ES LLOGA. Arxiu Viu de l’Actor)

Com explicar un projecte perquè no sigui el relat del que ja va passar, sinó del que està passant i del que podria estar passant? Com convertir un relat en una celebració sostinguda al llarg de tres dies? Com fer del que ja vam viure, de la nostra història, famílies i tribus, un lloc de desconeixement i desig?

Dia 1. Celebrar el pas el temps. L’Antic ha complert 50 anys.

Dia 2. Celebrar la pèrdua de l’origen i les identitats.

Dia 3. Celebrar el que és públic. Desplaçament del Palau de la Música.

Agraïm a totes les persones que ens han inspirat per celebrar el que ja hem viscut, i el que no hem viscut encara, però ens agradaria tornar a viure. I de forma especial agraïm a totes i tots els que ens ajudaran a desarxivar els nostres orígens i les nostres pors, a desarxivar la performance i la teoria, desarxivar la història i des arxivar-nos nosaltres mateixos com a públic. I de forma particular agraïm en aquesta ocasió la col·laboració de Kurt Cobain, Andrés Calamaro i el Palau de la Música, de René Descartes, San Giorgio Agamben, els gnòstics i de el moviment averroista de Leopoldo María Panero, John Berger i tots els morts en general i de el públic en particular. Us esperem.

El capitalisme el fem entre totis. PARTICIPA-HI!


Juan Navarro. Des dels anys 90 treballa amb companyies i directors com Anita Saij, Dance Lab (Copenhagen), La Fura dels Baus, Einstürzende Neubauten (Berlín), Roger Bernat i General Eléctrica (BCN), Sara Molina (Sevilla), Marta Galán (BCN). A partir de l’any 2000 es converteix en aliat habitual de Rodrigo García i La Carnicería Teatro. Entre l’any 2014 i 2017 forma part del projecte Humain Trop Humain al Teatre Nacional de Montpeller, dirigit per Rodrigo García. Col·labora amb artistas com Jan Lawers, Markus Öhrn, Anna Boralho i Joao Galan, Luis Garay, entre d’altres. Ha dirigit Tala, una adaptació de la novel·la homónima de Thomas Bernhard, a més d’espectacles de creació contemporània com Fiestas Populares, Agrio Beso, Baby, Nancy Spungen, Pequeño preludio (Inmortal), No-one is an island, El Bosque, entre d’altres. El desembre de 2019 estrena, En lo alto para siempre, una creació a partir de l’obra de David Foster Wallace.

Óscar Cornago ve del camp de la investigació en Ciències Humanes i Socials. El seu treball, desenvolupat des del Consejo Superior de Investigaciones Científicas de Madrid, està especialitzat en arts escèniques, estètica, art públic i teoría comparada dels mitjans. Forma part de l’equip d’investigació ARTEA, i és autor de nombroses publicacions; ha impartit cursos i conferències per Llatinoamperia i Europa, i comissariat projectes, trobades i seminaris en col·laboració amb artistas i plataformes de creació al voltant de la idea de teatralitat i comunitat, economía de les practiques artístiques, arxiu i memoria, o relació entre arts i entorns públics.
Entre els seus últims treballs hi trobem «Ensayos de teoría escénica. Teatralidad, público y democracia», o els volums col·lectius com «O teatro como experiência pública», «Hacernos un mundo. Ficciones colectivas» i «Conversar, habitar. Perspectivas críticas sobre la idea de participación.» .

Subscriviu-vos a la nostra newsletter