Preus i Descomptes

Tret que s’indiqui el contrari, tots els esdeveniments són d’assistència presencial, a la sala.

PREUS D’ENTRADA GENERAL [*] PER A LA TEMPORADA 2020-2021
Compra a taquilla (mateix dia de la funció) NOMÉS EN EFECTIU 15 €
Compra online 12 €
DESCOMPTES & GRATUÏTATS [1]
Menors de 12 anys Gratuït [1] Els descomptes sols s’apliquen a taquilla el mateix dia de l’espectacle i sempre que hi hagi localitats disponibles. Si t’interessa assistir a alguna funció, escriu-nos a taquilla@anticteatre.com.

 

[2] 2 entrades al 50%, sotmès a la disponibilitat d’aforament, comprant a taquilles, el mateix dia 30 min. abans de començar la funció.

 

[3] Només per al titular del carnet, en cap cas per a acompanyant.

 

[4] Institut del Teatre, Eòlia, El Timbal, Àrea Dansa, PLATEA.

Adetca (carnet de professional o treballador) Gratuït [1]
Escena 25 7€
Jubilats 7,5€
Targeta Rosa
Persones amb diversitat funcional
Famílies nombroses i monoparentals
AADPC i Adetca (carnet de treballador) [2]
Treballadors acreditats del Grup Focus, Teatre Lliure, TNC, Mercat de les Flors [3]
ACET, APCC, ApdC [3] 10€
Escoles d’arts escèniques amb conveni [4]
Carnet premsa Teatron
Carnet Jove (12-30 anys)
Socis d’Antic Teatre
Carnet de Biblioteques 14€
Campanya #SocAntic Consulta-la aquí .

 

[*] Programació general. Els espectacles dels cicles i d’Antic for Kids! (familiars) es regeixen per un sistema de preus particular a cada cas.

El preu de les entrades inclou un 10% d’IVA.

La compra online mitjançant la plataforma Entradium està disponible 24/7 via anticteatre.entradium.com i fins a una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La petició de retorn d’entrades per motius personals dels / de les assistents s’haurà de comunicar a la sala en dies laborables, de dilluns a divendres (abans de les 14 h), per mail (taquilla@anticteatre.com) o per telèfon (+34 93 315 23 54). No es retornaran les entrades un cop començat l’esdeveniment.

Si no has comprat l’entrada anticipada, ho podràs fer a la taquilla de l’Antic Teatre el dia de la funció des d’una hora abans de l’espectacle. Recorda que només es pot pagar en efectiu.

Sols s’admeten reserves en cas que siguis beneficiari/ària d’un descompte (ja que no s’apliquen per a la compra en línia). Només es faran via telefònica de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, al número 93 315 23 54. Rebreu la confirmació de les reserves el primer dia de celebració de l’espectacle, a primera hora de la tarda.

A causa de les darreres mesures Covid i les consegüents restriccions d’aforament, les invitacions per a premsa i protocol queden restringides a una per persona. És imprescindible reserva prèvia via taquilla@anticteatre.com.

L’Antic Teatre es reserva el dret a no aplicar els descomptes generals establerts per a activitats especials programades.

MOLT IMPORTANT: es recomana arribar-hi amb un mínim de 15 minuts d’antelació. Abans d’accedir a la sala s’haurà de validar l’entrada a taquilla. No es permetrà l’entrada a la sala un cop començat l’espectacle.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter