12-15 de novembre 2020

JUANA DOLORES

# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *

Dijous 12 de novembre a les 20:00
Divendres 13 de novembre a les 20:00
Dissabte 14 de novembre a les 20:00
Diumenge 15 de novembre a les 20:00
Durada: 75 min
Entrades: 12 euros compra ONLINE // 15 euros compra TAQUILLA

>>> ENTRADES EXHAURIDES <<<

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Autor (dirección, interpretació, text): JUANA DOLORES

Comissariat Polític: JOSEMI GUTIÉRREZ, KEVIN GUERRERO

Disseny de so: SOFÍA A. MARTORI

Disseny d’il·luminació: CONRADO PARODI

Disseny i edició del cançoner: SANDY MOLDAVIA

Acompanyament artístic: DAVID AGUILAR, RITA RAKOSNIK, AMALIA FERNÁNDEZ

Coproducció: ANTIC TEATRE, TEATRE KADDISH

Agraïments:  ANTIC TEATRE, TNT, EL GRANER, CAN FELIPA

http://www.juanadolores.com/

#juanadolores
#massadivaperaunmovimentassembleari
#teatre
#performance

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins al divendres, 23 de novembre (inclòs), tots els esdeveniments queden suspesos, i tant la sala com el bar estaran tancats.
L’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari *.

# JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * és un solo performatiu que a partir de la descontextualització de la ideologia, la simbologia i la terminologia marxistes-leninistes, exhibeix el dolor de l’individu enfront la comunitat com un desig de ser sexualitzat socialment i culturalment, com una confessió, com una declaració d’amor.

«No creo en justificaciones. Justificarse es de cobardes y de traidores. Me esfuerzo para seguir sospechando el bosque – allí, a lo lejos / desde los andamios. Sin embargo, un viento dorado y mis pies titubean / y mi lengua titubea / y mi orgullo titubea: mi estúpido desequilibrio precipitándome contra la ideología que me sostiene.»


Juana Dolores (1992, El Prat de Llobregat), filla d’immigrants andalusos a Catalunya. És fundadora i coordinadora de l’artefacte cibernètic @HYBRIS.VIRAL en el què, juntament amb l’artista Sandy Moldavia, desenvolupa pràctiques curatorials en l’era del post-internet. # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * (2019-2020) és la seva primera peça teatral i actualment està treballant en la segona, * HIT ME IF I’M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor (2020-2021). També reflexiona sobre els límits del vídeo i la poesia, com es pot apreciar a la seva última peça audiovisual LIMPIEZA (2020). Enguany, ha rebut el 56è premi de poesia catalana Amadeu Oller pel seu poemari Bijuteria.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter