28 de novembre al 1 de desembre

Cia. DAVID FERNÁNDEZ

El odio a la música

Dijous 28 de novembre a les 20:00
Divendres 29 de novembre a les 20:00
Sábado 30 de novembre a les 20:00
Diumenge 1 de desembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Producció, concepte i interpretació: David Fernández (amb la col·laboració especial d’Almudena Vernhes)

Textos d’Angélica González i David Fernández
Música: J. P. Rameau, J. S. Bach, F. Couperin, H. Purcell i J. Pachelbel

Gràcies a l’Institut Cervantes de Berlín i a la Mónica Yáñez

https://davidfernandez.org/

#elodioalamusica

La cultura és un adornament moral. L’art, una forma de vanitat amb prestigi. Tocar tots els dies a Bach no redimeix l’amant traïdor.

Les cartes d’aquell amor malaguanyat són prova del narcisisme de l’amor romàntic; són el mapa i la ruta cap a un mirall que retorna la imatge d’un cos bell, d’un dolor triomfal i orgullós. Però la bellesa amb majúscules només apareix després del fracàs i l’abandonament.

De la força bruta -un cos a cos amb l’instrument- sorgeix un recital de clavicèmbal. Només s’és músic quan un és derrotat per la pròpia música.

La melanconia compleix la funció de preservar la tendresa. El David va començar a tocar el clavicèmbal per ella, toca aquestes peces cada dia. Aquesta música és les flors sobre la tomba d’aquell amor.


David Fernández comença el 1995 a Madrid el seu periple per la dansa, el teatre i la música col·laborant amb Robert Lepage, La Ribot, Angélica Liddell, La Fura dels Baus, Calixto Bieito, Misha Maisky, Jordi Savall, Olga Mesa, Juan Domínguez o l’Orquestra de Steigreif de Berlín entre d’altres.

L’any 2005 crea la seva pròpia companyia amb la qual ha produït 16 espectacles que s’han presentats a festivals i teatres d’arreu. Actualment resideix a Alemanya, on crea el seu propi segell musical, centrat en la composició i el violoncel amb el seu projecte «ecce cello», amb el qual ha grabat tres discs. La tecnologia, la música clàssica, així com el llenguatge provocador i visceral basat en el cos són elements fonamentals en el seu treball.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter