SUSPÈS
14-17 maig

MANDLI-BAYONA-FRANCH

El Origen de la Bestia

Dijous 14 de maig a les 20:00
Divendres 15 de maig a les 20:00
Dissabte 16 de maig a les 20:00
Diumenge 17 de maig a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creadores i intèrprets: Alejandra Sol Mandli Varela, Maribel Bayona i David Franch

#elorigen
#nuevasdramaturgias
#nuevomundo
#elpoder
#empezardenuevo

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de El Origen de la Bestia.

Esperem un senyal per a detonar, per a realitzar una acció o prendre una decisió. El senyal per a dir prou, fins aquí, la senyal de l’alliberament. Pot ser un succés, una persona, un lloc, el temps, el no poder més, el coneixement, un acte fortuït, una paraula mal dita, un cop, un petó, una carícia… La senyal és un lleu soroll enmig del silenci, un cérvol apareixent entre els

arbres, una trobada, un comiat, una ganyota, una cadira pels aires…


Maribel Bayona, València (1979). És actriu, dramaturga i també ha dirigit els seus propis projectes i ha tingut diferents experiències en assistències de direcció. També és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València on va cursà el doctorat i el 2009 va fer la lectura del seu treball d’investigació: Las sales alternatives valencianes (1994-2009). Análisis de sus estructuras y modelos de programación y producción i es va titular en el Diploma d’Estudis Avançats (DEA). Des del 2003 és membre fundadora, component de la companyia i programadora del projecte de sala i companyia de Espacio Inestable i Teatro de lo Inestable que passa a codirigir el 2014. També ha treballat en el projecte de creació El punto g, juntament amb Gabi Ochoa i ha estat cofundadora de la companyia Dársena Producciones, juntament amb Jéssica Belda i Jose Banyuls.

Com actriu i ballarina es va formar en Art Dramàtic al Centro Teatral Escalante amb professionals com Joe Allegado, James Carles, Ramón Oller, Dominik Borucki, Rocío Pérez, Santi de la Fuente, Jorge Picó, Antonio Diaz Zamora, Fabricio Meschini, Carolina Boluda, Paz Rojo i Idoia Zabaleta entre d’altres. Ha estat dirigida per por Ita Agaard, Juan Mandli, Chema Cardeña, Pachi Fenollar, Mamen García, Manel Cubedo, Antonio Diaz Zamora, Gemma Miralles, Jacobo Pallarés, Eva Zapico, Joan Miquel Reig, Alejandra Garrido, Ángel Ojea, Gabriel Ochoa, Claudio Hochmann, Pedro Lozano, Xavier Puchades, Victoria Salvador, Anna Albaladejo, Kika Garcelán y Carles Sanjaime.

Com a autora ha publicat 5 textos i n’ha escrit d’altres, la majoria dels quals s’han representat per projectes propis o per altres companyies.

Alejandra Sol Mandli Varela, València (1980). Des del 1995 actriu establerta a València. Ha treballat en diferents projectes de dansa i teatre així com en curtmetratges i televisió amb creadors i creadores com Jacobo Pallarés, Manuel Valls, Eva Zapico, Hadi Kurich, Juanpa Mendiola, Yoshua Cienfuegos, Nilda Varela, Lluis Pascual, Jose Luis Alonso de Santos, Inma Sancho, Alejandro Jornet, Fabrizio Meschini, Pedo Navarro, Els Comediants…

David Franch, Barcelona (1972). Creador escènic, dramaturg i actor. Codirector de Labuena Companyia. En les seves peces treballa en la mateixa línia d’importància el text, la música, el moviment i l’audiovisual.

Com a creador, dramaturg i intèrpret

  • 2001-2011 Codirector, amb Lídia González Ángeles Císcar, de la companyia Amaranto
  • 2008-2012 Codirector de la companyia Colectivo 96º juntament amb la creadora i intèrpret Lidia González Zoilo. Reben el reconeixement de l’escena contemporània i el suport de nombroses institucions.
  • 2012 Inicia una nova etapa com a creador independent, en col·laboració amb la videocreadora Mercè Moreno, i creen El último enemigo coproducció CAET Terrassa, Escena Poblenou i Antic Teatre i estrenada al Festival TNT, Terrassa.
  • 2013 funda Labuena Compañía juntament amb Arantza López.
Subscriviu-vos a la nostra newsletter