7-17 novembre 2022

Festival INFLUX 2022

[vídeo a escena]

Dilluns 7 de novembre a les 20:00
Dimarts 8 de novembre a les 20:00
Dimecres 9 de novembre a les 20:00
Dijous 10 de novembre a les 20:00
Diumenge 13 de novembre a les 20:00
Dilluns 14 de novembre a les 20:00
Dimarts 15 de novembre a les 20:00
Dijous 17 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Novena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

PROGRAMA

[7 de novembre a les 20:00]
Maria Sevilla Paris
Ni cap visibilitat és vista
 (Poesia performàtica | ESTRENA)


Peça de poesia performàtica en format audiovisual sobre la mirada com a promesa i com a retret; sobre l’ull com a origen però alhora punt de fuga, i sobre l’art de la paraula, en definitiva, com a «funció que fa visible l’invisible» (Laboria Cuboniks).

[+ info]

 

[8 de novembre a les 20:00]
Roger Pelàez
Ejaculant diarrea
 (Esquizofrènies domèstiques no euclidianes)

L’espectacle conte grunyits, murmuris, espetecs i pampallugues. Es basa en un fil interminable de xerrameca suposadament sarcàstica i introvertida en la qual es van sobreposant capes de temes i estrats d’arguments fins a quedar soterrada tota la sala, que d’allà no surt la penya si no és gràcies a un equip d’arqueòlegs-espeleòlegs.

[+ info]

 

[9 de novembre a les 20:00]
Shoeg
Hard Fork live AV (Noves tecnologies | performance | ESTRENA)

En una dimensió paral·lela, una presa gegant rebenta i el flux de l’aigua ho destrueix tot al seu pas, i deixa arrels i fonaments despullats i a la vista. Això podria ser una tragèdia, però també una oportunitat per començar de nou.

[+ info]

 

[10 de novembre a les 20:00]
Núria Andorrà
Nu.A (interdisciplinari)


Nu.A és un espectacle on es despulla dels seus instruments per anar a objectes de la quotidianitat amb l’objectiu d’apropar-se al seus orígens. Anar a dins per poder transmetre a fora.

[+ info]

 

[13 de novembre a les 20:00]
Bela, Laura B. Campos, Neus Martínez Farran
Fading memory / Memòria esvaïda
 (música | imatge | performance | ESTRENA)


Un projecte de recuperació que vol portar a la llum aquells forats foscos que s’esborren del record pel pas de temps, i que reprodueix l’esvaïment o la desintegració, fent servir la música, ambients sonors, imatges i vídeos evocadors i experimentals per narrar una història onírica i sensorial que transita entre la bellesa, la nostàlgia i la inquietud.

[+ info]

 

[14 de novembre a les 20:00]
Ginebra Raventós de Volart
Estampes del silenci, del vertigen, del membre fantasma, de l’èxtasi, de tu. (noves tecnologies | performance | ESTRENA)


El poema es compon d’una sèrie d’estampes on Ginebra Raventós ens desplega el seu univers poètic. Els elements que conformen l’obra s’entremesclen en un tot indissociable on es travessen abismes i s’explora la paraula, el silenci i la veu com aquella extremitat etèria que ens permet tocar-nos.

[+ info]

 

[15 de novembre a les 20:00]
Gemma Abellán, Xavier Armiñana, Pere Norrès
Ritornello (vídeo | música | ESTRENA a Barcelona)


Un viatge sonor. Imatges que parlen, diàlegs quimèrics, un personatge que desapareix i l’altre que l’espera, una trompeta, un saxo, la veu, una altra trompeta i la idea que per més lluny que miris, sempre hi haurà més enllà l’espai sense límits. Ritornello és una estona d’aquesta estona que som nosaltres.

[+ info]

 

[17 de novembre a les 20:00]
Chien Bleu Mord le Vent (Leos Ator + Jean-Loup Faurat)
L’organisation de la chute / 1
 (performance | ESTRENA)

Convencionalment, la barra obliqua és un signe separador que jerarquitza (organitza) la informació. La caiguda d’una barra obliqua en el paisatge és el motiu i la narració d’una ruptura, una intrusió en l’ordre natural de les coses.

[+ info]


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter