Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
17 novembre 2022

Chien Bleu Mord le Vent (Leos Ator + Jean-Loup Faurat)

L’organisation de la chute / 1

[influx]
Dijous 17 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció: Leos Ator i Jean-Loup Faurat
Col·laborador (efectes especials): Lorys Stora
Mandolina i percussió: Leos Ator
Guitarra: Jean-Loup Faurat
Vídeo: Leos Ator i Jean-Loup Faurat
Crèdits fotos: Leos Ator

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Leos Ator i Jean-Loup Faurat improvisen en directe la banda sonora de L’organisation de la chute (L’organització de la caiguda), un vídeo que han creat a partir de les investigacions fotogràfiques de Leos Ator.

Barres obliqües ( / ) cauen sobre el paisatge. Convencionalment, la barra obliqua és un signe separador que jerarquitza (organitza) la informació. La caiguda d’una barra obliqua en el paisatge és el motiu i la narració d’una ruptura, una intrusió en l’ordre natural de les coses. La barra obliqua es converteix aleshores en l’emblema d’un desordre, una intrusió a escala del paisatge.


CHIEN BLEU MORD LE VENT Duo de Folk Mutant improvisat, format per Leos Ator a la mandolina i la percussió i Jean-Loup Faurat a la guitarra.

Leos Ator Artista multidisciplinari, gaudeix amb la metamorfosi i els viatges. De fet, ha viscut molt de temps a l’estranger. El so continua sent un dels seus vehicles favorits per a la trobada: improvisa en bona companyia amb paraules, sons, notes i silencis. Però és el gust pel silenci el que torna a portar-lo a la imatge: busca un llindar en la imatge des d’on obrir-se al silenci. Intenta que les imatges siguin la fàbrica del silenci, un silenci compartit, l’espai d’una trobada.

Jean-Loup Faurat Artista visual i músic. A partir d’un enfocament basat en l’expressió del potencial plàstic de dispositius i tecnologies obsoletes, engega dispositius electrònics que barregen sons i vídeos per posar-los a prova en un enfocament sensible, perceptiu o sinestèsic. Toca en el grup Hifiklub, un trio de rock experimental. També és músic de la companyia de dansa contemporània Kubilai Khan Investigations. Porta diversos projectes de col·laboració centrats en l’experimentació i la música improvisada, especialment el duo Chien bleu mord le vent amb Leos Ator.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter