Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
7 novembre 2022

Maria Sevilla Paris

Ni cap visibilitat és vista

[influx]
Dilluns 7 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 40 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Text, vídeo i so: Maria Sevilla

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Peça de poesia performàtica en format audiovisual sobre la mirada com a promesa i com a retret; sobre l’ull com a origen però alhora punt de fuga, i sobre l’art de la paraula, en definitiva, com a «funció que fa visible l’invisible» (Laboria Cuboniks).


Maria Sevilla Paris, Badalona, 1990. És investigadora i docent (precària) de llengua i literatura catalanes a la Universitat de Barcelona. Ha publicat tres llibres de poesia: Dents de polpa (2015), Kalàixnikov (2017) i Plastilina (2022). També ha fet la plaquette if true: false; else: true (2021) i és autora de diverses peces de poesia sonora. Des de gener de 2019 és una de les tres programadores de l’Horiginal.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter