Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
14 novembre 2022

Ginebra Raventós de Volart

Estampes del silenci, del vertigen, del membre fantasma, de l'èxtasi, de tu.

[influx]
Dilluns 14 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Poesia, creació i conceptualització: Ginebra Raventós de Volart
Videocoding i tècnic: EMarx
Il·luminació: Joan Lavandeira

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

El poema es compon d’una sèrie d’estampes on Ginebra Raventós ens desplega el seu univers poètic. Els elements que conformen l’obra s’entremesclen en un tot indissociable on es travessen abismes i s’explora la paraula, el silenci i la veu com aquella extremitat etèria que ens permet tocar-nos. La poeta combina llenguatge transmèdia fent ús de la paraula dita o projectada, registres sonors, acústics i visuals interactives.


El 2021 la poeta i artista sonora Ginebra Raventós va publicar el vinil Saturn darrere nostre: el glaç, el got, el buit, l’acte verge, un poemari sonor inspirat en la bellesa destructora del planeta Saturn i l’hipotètic so de l’univers. Exploradora incansable, continua indagant en les possibilitats sonores i performàtiques de la poesia a través d’accions, recitals, publicacions i instal·lacions que en certa manera continuen la senda iniciada per autors com Brion Gysin, Henri Chopin i Bernard Heidsieck.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

© 2022 Marta Garcia Cardellach
Subscriviu-vos a la nostra newsletter