Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
15 novembre 2022

Gemma Abellán, Xavier Armiñana, Pere Norrès

Ritornello

[influx]
Dimarts 15 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 52 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Veu, electrònica, trompeta: Gemma Abellán
Veu, clarinet, trompeta: Xavier Armiñana
Veu, electrònica, saxo: Pere Norrès
Vídeo: Gemma Abellán, Xavier Armiñana, Pere Norrès

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Un viatge sonor. Imatges que parlen, diàlegs quimèrics, un personatge que desapareix i l’altre que l’espera, una trompeta, un saxo, la veu, una altra trompeta i la idea que per més lluny que miris, sempre hi haurà més enllà l’espai sense límits. Ritornello és una estona d’aquesta estona que som nosaltres.


GEMMA ABELLÁN, XAVIER ARMIÑANA, PERE NORRÈS Els tres integrants del Ritornello són músics i bípedes. Estan llicenciats en poques coses, però són llicenciosos en estètica, fan música, l’escriuen quan cal i molt sovint toquen algun instrument. Mantenen relacions continuades amb la imatge, el moviment i el text: vídeos, pintura, teatre, dansa, accions. Practiquen qualsevol activitat directa, tocar, improvisar. Han escollit la passió abans que la raó. L’espontaneïtat (la improvisació) abans que la premeditació. La persona abans que l’instrument. La insinuació abans que el currículum. El silenci abans que el soroll i, gairebé sempre, abans que la mateixa música.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter