Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
9 novembre 2022

SHOEG

Hard Fork live AV

[influx]
Dimecres 9 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Performance, programació, música i visuals: Carlos Martorell

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

En una dimensió paral·lela, una presa gegant rebenta i el flux de l’aigua ho destrueix tot al seu pas, i deixa arrels i fonaments despullats i a la vista. Això podria ser una tragèdia, però també una oportunitat per començar de nou.

Durant els últims tres o quatre anys m’han encarregat bastants treballs que giren al voltant de la tradició, tema que no m’havia interessat abans. En el procés d’investigació i intercanvi de coneixement, sorgeix una qüestió: què passa quan s’arrenquen les teves arrels, i de sobte et trobes altre cop davant una tabula rasa?


Carlos Martorell és un artista sonor i visual establert a Torelló (Barcelona). El seu treball explora la relació simbiòtica entre humans i tecnologia. Utilitza els seus coneixements de programació i altres tecnologies per explorar imatge, moviment i so, així com les interaccions entre elles. Desenvolupa els seus propis instruments, principalment basats en sensors de moviment, que normalment toca en les seves performances, així com el seu propi llenguatge sonor. La part visual dels seus projectes es basa en eines i motors de videojocs, escaneig 3d, i últimament amb tècniques de machine learning i intel·ligència artificial.

Com a Shoeg –el seu projecte principal– ha editat alguns àlbums i EPs: External Skin/IX (Crystalmine, 2022), Faith Exotica (Nyapster, 2018), Container (Orange Milk, 2018), The Swarm (901 Editions, 2018), Vaseline (Memory No. 36 Recordings, 2017), etc. També és una de les meitats d’Ensemble Topogràfic, col·lectiu amb la ballarina Anna Hierro, i és el creador del projecte Acte de fe, que combina música religiosa i intel·ligència artificial en temps real. Aquests últims anys també ha treballat i col·laborat com a compositor i performer per a companyies de dansa.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter