Festival INFLUX 2022
[vídeo a escena]
8 novembre 2022

Roger Pelàez

Ejaculant Diarrea

[influx]
Dimarts 8 de novembre a les 20:00

Compra 3 entrades per veure 3 espectacles diferents per 30 euros
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció, guió i concepció: Roger Pelàez
Música en directe: Vidal Soler
Productora: Cristina Rigau
Visuals i llums: Toni

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

L’espectacle conté grunyits, murmuris, espetecs i pampallugues. Es basa en un fil interminable de xerrameca suposadament sarcàstica i introvertida en la qual es van sobreposant capes de temes i estrats d’arguments fins a quedar soterrada tota la sala, que d’allà no surt la penya si no és gràcies a un equip d’arqueòlegs-espeleòlegs. Hi ha ball sufí, dansa jlisti, pseudoimmunoteràpia, telecinesi, magnetisme barato i endevinació a llarg termini.


Roger Pelàez fa cinc anys que actua a l’Antic Teatre cada primer dimarts de mes i s’ha dedicat a fer una trilogia disseccionant l’esperit fariseu català i l’esperit dominguero cunyadista mundial. És com si hagués caigut en un pou profund ple de merda sucosa i mai més no en pogués tornar a sortir. Barallant-se amb els seus propis monstres, s’ha convertit en ells i s’ha autoderrotat. I ara viu de genollons. I ens explica com funciona això de viure captiu, subjugat, alienat i sense cap tema divertit del qual parlar.


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Póster de Roger Peláez pel seu xou Influx a l'Antic Teatre
Póster de Roger Peláez pel seu xou Influx a l'Antic Teatre
Subscriviu-vos a la nostra newsletter