23-28 de novembre 2021

Festival INFLUX 2021

[vídeo a escena]

Dimarts 23 de novembre a les 20:00
Dimecres 24 de novembre a les 20:00
Dijous 25 de novembre a les 20:00
Divendres 26 de novembre a les 20:00
Dissabte 27 de novembre a les 20:00
Diumenge 28 de novembre a les 12:00 Sessió infantil/familiar
Diumenge 28 de novembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros compra ONLINE
15 euros compra TAQUILLA

BONO 3 ESPECTACLES: 30 euros ONLINE
Amb reserva: taquilla@anticteatre.com

Sessió infantil/ familiar:
5€ nens/es / 7€ adults/es ONLINE i TAQUILLA
(Edat recomanada: 1 a 6 anys)
ABONAMENTS FAMILIARS EXCLUSIUS PER A SOCIS DEL TRESC:
PACK 2+2 (2 adults, 2 infants): 20 €
PACK 1+1 (1 adult, 1 infant): 10 €
Compra l'abonament
Comprar
entrades

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Vuitena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

PROGRAMA

[23 de novembre a les 20:00]
Mos Maiorum
Gentry, la ciutat en venda (Noves dramatúrgies | noves tecnologies)

Gentry, la ciutat en venda és un espectacle de teatre documental sobre el fenomen de la gentrificació (neologisme provinent de l’anglès que denomina el procés mitjançant el qual la població original d’un sector o barri, generalment cèntric i popular, és progressivament desplaçada per una altra de major nivell adquisitiu o per una activitat comercial més rendible).

[+ info]

 

[24 de novembre a les 20:00]
Park Keito / Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa
New(a)days (arts escèniques | Performance)

Un conjunt d’escenes que investiguen sobre la comunicació, els rituals diaris i la manipulació, construeixen estats i paisatges que van des de la pura contemplació fins a d’altres amb caràcter gairebé apocalíptic. Una dona a escena que passa per diferents formes d’habitar un espai, la relació amb la natura i amb el so, ens aboca a un conjunt d’imatges que semblen intents de fer-nos sortir de la nostra realitat quotidiana i portar-nos a un futur incert.

[+ info]

 

[25 de novembre a les 20:00]
The Followers.Co
Cry Babies (Noves dramatúrgies)

Cry Babies és una ficció especulativa en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència. En un món de promeses d’èxit i grans expectatives al voltant de la joventut, una adolescent se salta la norma i protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què porta una jove al límit? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, la pressió dels cànons establerts, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la precarietat, la societat o ella mateixa?

[+ info]

 

[26 de novembre a les 20:00]
Josep-Maria Balanyà
CoCo Journey (Vídeo | performance | concert | ESTRENA)

CoCo Journey és un espectacle que consta d’una performance musical amb un sol intèrpret i de la projecció d’un vídeo. La interacció entre la música i el vídeo és constant, la música acompanya el vídeo i viceversa. CoCo Journey convida a reflexionar sobre lestranyesa dels viatges durant aquesta pandèmia. Trens sense passatgers, aeroports deserts, sentir-se quasi com un desertor en avions pràcticament buits. I de sobte, moure’s de nou enmig de munts de gent que ho ocupa tot.

[+ info]

 

[27 de novembre a les 20:00]
Pere Faura
Sidosos (primera prova) (performance | ESTRENA)

Sidosos és un espectacle entre la videoinstal·lació i el teatre documental. Després d’un treball previ molt exhaustiu d’arqueologia audiovisual, l’espectacle presenta una selecció de diferents cares i veus que van ser protagonistes dels primers anys de la pandèmia de la sida a casa nostra.

[+ info]

 

[28 de novembre a les 12:00]
L’autèntica & Jordi Teixidó
Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua
(discoteca | Instal·lació audio- visual | sessió familiar)

Sabies que l’aigua mulla i l’aire és transparent? Que el foc escalfa i fa llum! I que la terra pot ser rugosa i d’altres vegades més fina? A la terra, fins i tot, s’hi poden plantar bròquils! Hi havia una vegada quatre elements de la natura que jugaven entre ells i, a través de sons, colors i textures, feien possible la vida. Si vols descobrir per on volen les papallones, a on és que es planten les flors i com fa el so de la pluja, vine a capbussar-te amb nosaltres i fem possible aquest viatge.

[+ info]

 

[28 de novembre a les 20:00]
Tea Guarascio aka KØMMEN
Poetry in the Darkness (live performance | audiovisual | musica)

L’obra és un relat oníric sobre la identitat i la memòria, la natura com a imatge especular del nostre món interior de vivències i emocions. Llum i foscor s’entrellacen en una dansa lenta i hipnòtica, frenètica i plena de visions, bicromàtica i exuberant de colors. L’aigua, el cel, els núvols tradueixen les pulsions més profundes de l’esperit, les mateixes que ens guien en la nostra recerca de l’ordre dins del caos cap a la veritat i la bellesa. Cossos i ànimes atrapades en una dimensió aquàtica fora del temps i de l’espai convencional, suspeses en les profunditats de l’inconscient.

[+ info]

 


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada per Lis Costa i Josep M. Jordana, que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter