Festival INFLUX 2021
[vídeo a escena]
28 novembre 2021

Tea Guarascio aka KØMMEN

Poetry in the Darkness

[INFLUX]
Diumenge 28 de novembre a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció, film, producció musical: Tea Guarascio aka KØMMEN

https://teaguarascio.net/

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

L’obra és un relat oníric sobre la identitat i la memòria, la natura com a imatge especular del nostre món interior de vivències i emocions. Llum i foscor s’entrellacen en una dansa lenta i hipnòtica, frenètica i plena de visions, bicromàtica i exuberant de colors. L’aigua, el cel, els núvols tradueixen les pulsions més profundes de l’esperit, les mateixes que ens guien en la nostra recerca de l’ordre dins del caos cap a la veritat i la bellesa. Cossos i ànimes atrapades en una dimensió aquàtica fora del temps i de l’espai convencional, suspeses en les profunditats de l’inconscient.

Tècnica: El vídeo utilitza imatges gravades per l’artista. El procediment de treball s’apropia de diferents llenguatges, entrellaçant videoart i tècnica de vídeo en temps real (vj’ing).

Multipantalles i rastres de formes construeixen dibuixos animats. Paisatges digitals es confonen amb imatges realistes. L’elecció del blanc i negre està relacionada amb la temàtica: la foscor. El color representa la llum a la fi del camí. El moviment ràpid i lent es vincula als ritmes sonors i crea distorsions visuals, així com repeticions d’imatges en loop, interpretant la música sota el concepte de Live Audiovisual.

Música: La música es crea en directe, mitjançant diferents dispositius, launchpad, circuit bending, loops i veus, creats per l’artista i llançats en temps real.


Antropòloga, fotògrafa, directora, artista multimèdia i productora de so. Cosmopolita, nocturna, inquieta: el seu cor batega al menys a 180 bpm.

Una visionària multicreativa amb més de 20 anys d’experiència en fotografia i vídeo.

Investigadora per a l’ambaixada Italiana a Espanya, en un grup de música i interacció, dirigit per Gaia Danese. Artista de so amb el nom KØMMEN, forma part de la Comunitat de Dones: Female: Pressure, We are Equals / British Council Europe, Femnøise. Amb el seu estil personal i provocador va traspassar els límits de la imatge fixa, per endinsar-se en territoris híbrids de contaminació audiovisual: entre live act, performance, videoart, dansa, documental, experiments generatius 3D, so, vj’ing, circuit bending, instal·lacions i qualsevol altra forma d’art. Fotògrafa de moda i editora en diverses revistes internacionals.

Una net-artist abans que això esdevingués el nou estat d’aquesta era. Li encanta experimentar amb diversos llenguatges de mitjans, evitant qualsevol límit en la seva creació, fins que el seu cervell i el seu cor deixin de bategar.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter