Festival INFLUX 2021
[vídeo a escena]
26 novembre 2021

Josep-Maria Balanyà

CoCo Journey

[INFLUX]
Divendres 26 de novembre a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Composició musical, interpretació amb piano elèctric i percussió, realització del vídeo: Josep-Maria Balanyà

http://www.balanya.net./

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

CoCo Journey és un espectacle que consta d’una performance musical amb un sol intèrpret i de la projecció d’un vídeo. La interacció entre la música i el vídeo és constant, la música acompanya el vídeo i viceversa.

CoCo Journey convida a reflexionar sobre lestranyesa dels viatges durant aquesta pandèmia. Trens sense passatgers, aeroports deserts, sentir-se quasi com un desertor en avions pràcticament buits. I de sobte, moure’s de nou enmig de munts de gent que ho ocupa tot.

D’altra banda, la solitud de la natura, del camp en el seu estat natural, buit, quasi desolat.

Barcelona-Brussel·les, 2021


Barcelona. Pianista, improvisador, compositor, director d’orquestres d’improvisació, artista sonor, pintor i fotògraf. 22 discs, 150 obres. Del clàssic i jazz fins a la improvisació, experimental i performance. Ha estudiat a Swiss Jazz School, Hochschule für Musik und Theater (Berna CH), Europäische Kunstakademie Trier, Alemanya. Seminaris de Helmut Lachenmann, Ivan Fedele i Walter Zimmermann i tallers d’improvisació amb Borah Bergman, NY. Toca amb Hans Koch, Joachim Kühn, Franz Hautzinger, Carlos Zingaro, Ramón López i molts més.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter