Festival INFLUX [vídeo a escena]
11-12 i 15-19 novembre 2023

MARK CUNNINGHAM & DR TRUNA

ABSTRACT VARIATIONS

Festival Influx
Dimecres 15 de novembre a les 20:00
Durada: 42 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

ABONAMENTS DISPONIBLES vàlids pels espectacles del Festival Influx (dies 11 i 12 i del 15 al 19 de novembre):
3 espectacles x 35 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ
5 espectacles x 50 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ

 

Músics: Dr. Truna (Andrés Blasco)Mark Cunningham

markcunningham.cat/
dr-truna.blogspot.com/

Instagram: @markcunningham3943

Facebook: @markcunningham.777  @truna.andres

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

MARK CUNNINGHAM i DR TRUNA en interacció sonora amb curtmetratges d’animació abstracta d’avantguarda dels anys 20 del segle passat. La seva música muta en una contínua pirueta de sons ritmes i melodies oníriques que bussegen en aquest treball abstracte i experimental de Walter Ruttman i els seus contemporanis.


Mark Cunningham (Nova Jersey, 1952) va iniciar la seva carrera musical a l’escena No Wave novaiorquesa dels anys 70 amb un dels seus grups seminals, Mars, tocant el baix i la guitarra. Als anys 80 va començar a treballar amb la trompeta i l’electrònica a les escenes d’improvisació i underground clubs de Nova York i des del 1991 viu a Barcelona. En el camí ha participat en innombrables col·laboracions amb companys de viatge com Arto Lindsay, Christian Marclay, Rudolph Grey, Etant Donnes, Genesis P.Orridge, Pascal Comelade, Pierre Bastien, Jakob Draminsky, Dr. Truna, Philippe Petit i Lydia Lunch, així com a conductor de les seves pròpies bandes Don King, Raeo, Convolution, Bèstia Ferida i actualment Blood Quartet.

Dr.Truna (València, 1965) és el pseudònim d’Andrés Blasco Ramos, músic compositor i auto-luthier. El 1983 inicia la seva activitat a València amb el grup Carmina Burana (post-punk) i Fitzcarraldo (rock experimental). Del 1995 al 1999, viurà a Lieja (Bèlgica), una ciutat on desenvoluparà intensament el seu propi univers sonor i visual impregnat de patafísica i dadà. Des de l’any 2000 torna a residir a València i se centra en el seu treball com a home-orquestra, col·laborant amb dansa, teatre i cinema-concerts. Membre fundador de Torxa Amable, L’Altre Il·lustre Col·legi Oficial de Patafísica, JOP, 23 Ombres d’Amnesia i Trio Truna (TX3). Actualment col·labora amb altres artistes sonors com Pierre Bastien amb ELECTRICTOTEMS i WILDCAT QUARTET amb Mike Cooper, Pierre Bastien i Mark Cunningham.

Walter Ruttmann (Frankfurt 1887 – Berlín 1941) va ser un director de cinema alemany de l’època de les avantguardes. Se’l considera, juntament amb Hans Richter, el principal exponent del cinema abstracte experimental.


Desena edició del Festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània. El festival INFLUX està organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM.

PROGRAMA Festival INFLUX 2023 [vídeo a escena]

Dissabte 11 novembre 2023. 20h
FRAU TRAPP
+info

Diumenge 12 novembre 2023. 20h
NELA PROJECTS
+info

Dimecres 15 novembre 2023. 20h
MARK CUNNINGHAM & DR. TRUNA
+info

Dijous 16 novembre 2023. 20h
JORDINA ROS / PERE ESTADELLA / POL ROS
+info

Divendres 17 novembre 2023. 20h
ANA RODRÍGUEZ LEÓN
+info

Dissabte 18 novembre 2023. 20h
TURBULENTE + ELOI EL BON NOI
+info

Diumenge 19 novembre 2023. 20h
PIRÒMANA D’ARGOS (Núria Iglesias Rodríguez)
+info

Subscriviu-vos a la nostra newsletter