Festival INFLUX [vídeo a escena]
11-12 i 15-19 novembre 2023

TOTHOM

NeLa Projects

Festival Influx
Diumenge 12 de novembre a les 20:00
Idiomes: català, castellà, euskera, anglés, suec, norueg, sami, estoni.
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +13 anys
Atenció: llum strobo
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

ABONAMENTS DISPONIBLES vàlids pels espectacles del Festival Influx (dies 11 i 12 i del 15 al 19 de novembre):
3 espectacles x 35 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ
5 espectacles x 50 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ

 

Creació i direcció: Néstor Calderer, Lucia Bérešová
Treball sonor: Sergio Bernardi, Néstor Calderer
Direcció coral: Lucia Bérešová
Dramatúrgia: Déborah Vukušić
Treball visual: José Ramón Bas
Il·luminació: Valentina Azzati
Direcció escènica: Artur Villalba, Mercé Recacha
Interpretació coral: ResonArt Vocal Ensemble
Actriu/solista: Maider Lasa Santamaria

#choirmusic #abletonlive #music #choir #contremporanymusic #electronicmusic #mapping #minimal #escenografia #newproject #performance #experimentacion #art #live #beats #barcelona #bcn #tothomproject #experiment #stage #audiovisual #project #innovative #soundspace #bonds #vinculos #vocalmusic #digitalsound #emotion

www.tothomproject.com

@tothomproject @nestorcalderer @luciberes @maiderlasasantamaria

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

TOTHOM és un projecte produït per NeLa projects, creat per Lucia Bérešová i Néstor Calderer. Integrat per 16 cantaires de diverses nacionalitats, l’espectacle convida a una reflexió en format escènic sobre els vincles que establim a la vida. Per fer-ho, combina la música del grup coral ResonArt Vocal Ensemble, la veu i interpretació de Maider Lasa Santamaria amb tecnologia electroacústica, vídeomapping, moviment escènic, interpretació, poesia i joc de llums per donar suport a la narració d’una història sobre la manera que tenim les persones de relacionar-nos entre nosaltres i envers la natura. La fusió de totes aquestes disciplines aconsegueix crear una experiència sensorial a través d’un format escènic innovador en el món del cant coral a Catalunya.


NeLa Projects es un espai de trobada per a artistes professionals que s’han unit per crear TOTHOM, el seu primer projecte escènic. Aquest projecte va tenir la seva pre-estrena a l’Auditori Sant Martí de Barcelona el 15 de juliol de 2023. Tots els membres implicats en el projecte TOTHOM tenen una àmplia experiència en la creació de projectes escènics en diferents disciplines. Aquests inclouen Contemporani Eteri de Lucia Bérešová, un espectacle coral amb videomapping interactiu; Lugares de Néstor Calderer i Sergio Bernardi, una instal·lació-concert de música electrònica amb videomapping; Arritmies de Néstor Calderer, un espectacle de música i dansa; i Guerra de identidad de Deborah Vukusic, un projecte teatral.


Desena edició del Festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània. El festival INFLUX està organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM.

PROGRAMA Festival INFLUX 2023 [vídeo a escena]

Dissabte 11 novembre 2023. 20h
FRAU TRAPP
+info

Diumenge 12 novembre 2023. 20h
NELA PROJECTS
+info

Dimecres 15 novembre 2023. 20h
MARK CUNNINGHAM & DR. TRUNA
+info

Dijous 16 novembre 2023. 20h
JORDINA ROS / PERE ESTADELLA / POL ROS
+info

Divendres 17 novembre 2023. 20h
ANA RODRÍGUEZ LEÓN
+info

Dissabte 18 novembre 2023. 20h
TURBULENTE + ELOI EL BON NOI
+info

Diumenge 19 novembre 2023. 20h
PIRÒMANA D’ARGOS (Núria Iglesias Rodríguez)
+info

Subscriviu-vos a la nostra newsletter