Festival INFLUX [vídeo a escena]
11-12 i 15-19 novembre 2023

Pere Estadella, Jordina Ros, Pol Ros

Immersió-432Hz

Festival Influx
Dijous 16 de novembre a les 20:00
Durada: 45 minuts
Atenció: llum strobo
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

ABONAMENTS DISPONIBLES vàlids pels espectacles del Festival Influx (dies 11 i 12 i del 15 al 19 de novembre):
3 espectacles x 35 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ
5 espectacles x 50 euros: COMPRA CLICANT AQUÍ

 

Performistes: Pere EstadellaJordina Ros
Audiovisuals: Pol Ros
Direcció i Producció: col·lectiva

#performance #audiovisuals #experimental #art #contemporany #artist #newmedia

www.ditada.cat
www.polrosart.es

Instagram: @jordinaros @pol.ros_

http://www.influxfestival.org/

http://www.habitualvideoteam.org

Immersió-432Hz captura la intersecció íntima entre l’ésser humà i la tecnologia en un món contemporani. Les accions performàtiques enriquides pel suport d’àudio i vídeo en temps real esdevenen un mirall que reflecteix les diverses dimensions d’aquesta convivència.
L’ésser humà i la tecnologia s’entrellacen en una dansa digital, on el cos esdevé la paleta d’expressió i la tecnologia, l’eina per aprofundir en les capes ocultes de la nostra psique. Les imatges capturades al moment i els sons sincronitzats són testimonis silents d’una relació complexa. Cada moviment corporal, cada ressò, es converteix en una narrativa en si mateix, formant una trama de l’emoció humana i la intel·ligència artificial.


JORDINA ROS / PERE ESTADELLA
Ens submergim en l’avantguarda de l’art contemporani, fusionant l’art en vídeo, la vídeo-performance i l’art en acció de manera fluïda. La nostra formació abasta belles arts, cinema i diverses disciplines alternatives en arts visuals. Hem estat convidats a participar en festivals internacionals, portant la nostra veu artística a escenaris diversos de Noruega, Regne Unit, Alemanya, Letònia, Sèrbia, Estònia, Espanya, Mèxic, Índia, Anglaterra i Itàlia. Aquestes experiències ens han permès compartir la nostra creació amb audiències globals i establir connexions profundes amb altres creadors.

POL ROS
Destaca com un jove emergent en l’àmbit multidisciplinari. Té una àmplia experiència com a músic, productor, compositor per a vídeo-performance i projectes audiovisuals. A més, és un productor independent d’àlbums, obert a les noves tecnologies sonores i visuals.

Tots tres treballem propostes trans-disciplinàries que ens guien més enllà de les galeries convencionals, permetent infiltrar-nos en espais culturals alternatius on les nostres obres prenen vida. L’exploració de les interseccions entre vídeo, cos i interacció ens permet desxifrar qüestions fonamentals com ara el social, el polític i la identitat. Trencant amb conceptes preconcebuts i subvertint normes establertes, ens submergim en el complicat teixit de l’experiència humana contemporània. Hem tingut el privilegi de participar en residències artístiques i festivals en destacats centres culturals, experiències que han ampliat els nostres horitzons i ens han permès explorar noves tècniques d’expressió. A més, hem col·laborat amb artistes de diverses disciplines, endinsant-nos en sinergies entre l’art i altres formes d’expressió.


Desena edició del Festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània. El festival INFLUX està organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM.

PROGRAMA Festival INFLUX 2023 [vídeo a escena]

Dissabte 11 novembre 2023. 20h
FRAU TRAPP
+info

Diumenge 12 novembre 2023. 20h
NELA PROJECTS
+info

Dimecres 15 novembre 2023. 20h
MARK CUNNINGHAM & DR. TRUNA
+info

Dijous 16 novembre 2023. 20h
JORDINA ROS / PERE ESTADELLA / POL ROS
+info

Divendres 17 novembre 2023. 20h
ANA RODRÍGUEZ LEÓN
+info

Dissabte 18 novembre 2023. 20h
TURBULENTE + ELOI EL BON NOI
+info

Diumenge 19 novembre 2023. 20h
PIRÒMANA D’ARGOS (Núria Iglesias Rodríguez)
+info

Subscriviu-vos a la nostra newsletter