26-29 de novembre 2020

Festival INFLUX 2020

[vídeo a escena]

Dijous 26 de novembre a les 20:00
Divendres 27 de novembre a les 20:00
Dissabte 28 de novembre a les 20:00
Diumenge 29 de novembre a les 18:30
Durada: 60 min
Entrades: preu únic per sessió 10 euros ONLINE i TAQUILLA // 30 euros ABONAMENT 4 espectacles ONLINE
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

[26 de novembre a les 20:00]
David Ymbernon
Coses i Latung La La
(Teatre visual / poesia escènica / estrena)

Un bagul, un univers, un plató de cinema, una obra cinematogràfica: una càmera capta en un pla fix imatges i les projecta en una pantalla. Un camió, un fil… estirar i fer volar coses pel pla fix, coses ínfimes amb gran plasticitat. Una pel·lícula d’animació poètica, “cuinada” amb imatges en directe.

[+ info]


[27 de novembre a les 20:00]
Julián Pedraza
Sayonara Paranoias
(Happening / estrena)

Sayonara Paranoias és un espectacle en què música, vídeo i poesia conflueixen per donar lloc a un “palíndrom escènic” en què mitjans i emissors se superposen, trastocant l’ordre usual dels factors.
Fent l’ullet a l’antiquíssim Teatre Kabuki (歌舞 ), aquesta obra multimedial fluctua entre l’informal i el solemne, el visible i l’eteri, el “pregravat” i el “en directe”. Una deriva aleatòria de signes que recrea i parodia les nostres formes de percepció quotidianes.

[+ info]


[28 de novembre a les 20:00]
Marc Caellas & David G. Torres
Suicide notes (Daft lecture)
(Lectura performàtica)

Suicide notes (Daft lecture) és la versió en conferència performativa de la proposta escènica Suicide notes, on Marc Caellas i David G. Torres, els seus autors, expliquen els secrets de la gestació del projecte.
Un projecte que posa en escena el tema del suïcidi, el tabú que representa, la seva ocultació en contrast amb la seva importància i rellevància, i el fet que implica posar el cos de manera definitiva, és a dir la presa de decisió sobre el final de la pròpia vida.

[+ info]


[29 de novembre a les 18:30]
nyamnyam (Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez)
Sakhelu
(Visionat performatiu / estrena)

A partir del cos de treball del projecte “Canvi d’aires” (Premi Arts Visuals Casa Elizalde 2019), nyamnyam proposa un visionat performatiu on el material audiovisual activa possibles accions i instal·lacions perifèriques. D’aquesta manera s’obre una finestra per a observar un film duracional que no s’articula a partir d’una narrativa lineal, sinó que convida que cadascú uneixi una multiplicitat de relats i ambients.

[+ info]


HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. L’any 2012 posa en marxa el projecte SUMMA per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic online d’accés públic: www.summa-hvt.org.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter