Festival INFLUX 2020
[vídeo a escena]
27 de novembre

Julián Pedraza

Sayonara Paranoias

INFLUX [vídeo a escena]
Divendres 27 de novembre a les 20:00
Durada: 45 min
Entrades: preu únic per sessió 10 euros ONLINE i TAQUILLA // 30 euros ABONAMENT 4 espectacles ONLINE
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Textos, música i vídeos: Julián Pedraza

https://www.julianpedraza.com/

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

Sayonara Paranoias és un espectacle en què música, vídeo i poesia conflueixen per donar lloc a un “palíndrom escènic” en què mitjans i emissors se superposen, trastocant l’ordre usual dels factors.

Fent l’ullet a l’antiquíssim Teatre Kabuki (歌舞 ), aquesta obra multimedial fluctua entre l’informal i el solemne, el visible i l’eteri, el “pregravat” i el “en directe”. Una deriva aleatòria de signes que recrea i parodia les nostres formes de percepció quotidianes.

Aquest discurs perd el seu curs, enreda el fil, fa posar vermell i espanta.

Qui mira a qui? L’atzar té raó de ser.

Qui persegueix a qui? Els mitjans es persegueixen entre ells.


Julián Pedraza és un artista plàstic i videocreador colombià establert a Barcelona.

Després de gairebé una dècada consagrada a la pintura i a la realització d’esdeveniments performatius, dona a llum una sèrie de vídeos experimentals que han format part de diversos festivals internacionals. El seu curtmetratge “ No nací en el cuerpo equivocado, tenía una idea equivocada de mi cuerpo” va ser exhibit a l’International Film Festival of Rotterdam en la seva edició 2020.

L’obra de Pedraza s’inspira en temes d’actualitat política i social, en el potencial artístic d’expressions culturals relacionades amb el subdesenvolupament i en el seu intrínsec valor estètic, rescatant de manera irònica els cànons visuals i conceptuals que regeixen aquestes manifestacions.


Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter