Festival INFLUX 2020
[vídeo a escena]
28 de novembre

Marc Caellas & David G. Torres

Suicide notes (Daft lecture)

INFLUX [vídeo a escena]
Dissabte 28 de novembre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: preu únic per sessió 10 euros ONLINE i TAQUILLA // 30 euros ABONAMENT 4 espectacles ONLINE
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Autors, directors, performers: Marc Caellas & David G. Torres

http://marccaellas.net/

http://davidgtorres.net/

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

Suicide notes (Daft lecture) és la versió en conferència performativa de la proposta escènica Suicide notes, on Marc Caellas i David G. Torres, els seus autors, expliquen els secrets de la gestació del projecte.

Un projecte que posa en escena el tema del suïcidi, el tabú que representa, la seva ocultació en contrast amb la seva importància i rellevància, i el fet que implica posar el cos de manera definitiva, és a dir la presa de decisió sobre el final de la pròpia vida.

Com succeeix en altres projectes de Marc Caellas i David G. Torres, Suicide notes està basada en la citació i l’apropiacionisme: en aquest cas de notes de suïcidi d’escriptors, artistes, músics… admirats suïcides.


Marc Caellas és escriptor, performer, director d’escena i comissari de projectes culturals. Amb Esteban Feune de Colombi va crear El paseo de Robert Walser, obra de teatre a peu que es ve representant des de 2012. Ha publicat els llibres Carcelona, Caracaos, Drogotá, Neuros Aires i Teatro del bueno.

David G. Torres és escriptor, comissari d’exposicions, assagista i director de projectes escènics. És autor de la novel·la de no-ficció Cielo i de l’assaig No más mentiras. Ha estat comissari de l’exposició “PUNK. Els seus rastres en l’art contemporani” en el Macba.

Marc Caellas & David G. Torres són coautors i codirectors de les propostes escèniques Cielo TV i Suicide notes.


Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter