Festival INFLUX 2020
[vídeo a escena]
29 novembre

nyamnyam (Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez)

Sakhelu

INFLUX [vídeo a escena]
Diumenge 29 de novembre a les 18:30
Durada: 160 min
Entrades: preu únic per sessió 10 euros ONLINE i TAQUILLA // 30 euros ABONAMENT 4 espectacles ONLINE
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Projecte a càrrec de nyamnyam (Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez)

Amb la participació de: Aidée López, Amparo Bolinches, Angelo Hoyos, Berta Martín, Camilo Useche, Carlos Corredor, Carlos Juagibioy, Daniel Alfonso Lozano, Emma Canela, Edinson Quiñones, Edmundo Castro, Eduardo Gómez, Emma Jacobsson, Francisco Rojas, Gal·la Álvarez, Guerau Sampériz, Hector Hernández, Heliberto Potosí, Ian Recoder, Isabel García, Javier Tovar, Joan Nogué, Joohn Vasquez, Jordi Mas, Jose David Toro, José Martín, Juan Sebastian Mamian, Juls Álvarez, Juno Jacobsson, Júlia Barreira, Lorena Obando, Luis Ospina, Mari de Can Zona, María Clementina Muchachasoy, María Dolores Grueso, María Esperanza Fajardo, Matilda Brown, Mónica Jinete, Narcís Puigvert, Néstor Ocampo, Pablo Lozano, Pere Sampériz, Renata Paonessa, Roser Ortiz, Sarai Cumplido, Teo Canela, Theodora Chorafa, Tobal Giménez, Tigran Jacobsson, Ximo Navarro

Projecte guanyador del Premi d’Arts Visuals de la Casa Elizalde (Barcelona) 2019

http://www.nyamnyam.net/

http://www.influxfestival.org/

http://www.josepmjordana.com/habitual/

A partir del cos de treball del projecte “Canvi d’aires” (Premi Arts Visuals Casa Elizalde 2019), nyamnyam proposa un visionat performatiu on el material audiovisual activa possibles accions i instal·lacions perifèriques. D’aquesta manera s’obre una finestra per a observar un film duracional que no s’articula a partir d’una narrativa lineal, sinó que convida que cadascú uneixi una multiplicitat de relats i ambients. Així l’esdevenir no està traçat; cada persona decideix on posa el cos, la mirada, quina és l’escena següent. ‘Sakhelu’ proposa un lloc viu, orgànic i canviant que narra un recorregut vital per diferents geografies en què paisatge, territori, memòria, criança o futur teixeixen un espai inestable i indefinit.


Nyamnyam és un espai i plataforma creada el 2012 pels artistes Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció i l’intercanvi de coneixement a través d’estratègies d’intercanvi en cada context (g)local en el qual treballen. En aquest encreuament entre arts en viu, pensament crític, pedagogies i interacció social, creen situacions per activar o recuperar modes de relació en un sentit holístic, incorporant organismes (escala humana i altres), sistemes, ambients, relacions, etc. Han realitzat i compartit els seus projectes a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Holanda, Noruega, Grècia, Estats Units, Mèxic, Colòmbia i Equador.


Setena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter