POLS
arts en viu a escena
El 11 de gener

ESTITXU ARROYO SÁNCHEZ

Cuerpo-Documento/Serie 1

POLS - arts en viu a escena
Divendres 11 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Dijous 10 gener 2019. 20 h
Diana Gadish
Atlantis2019. Esbós d’un paisatge
[+ info]

divendres 11 gener 2019. 20 h

Estitxu Arroyo Sánchez
Cuerpo-Documento. Serie 1
[+ info]

dissabte 12 gener 2019. 20 h

Toni Cots & Esther Freixa i Ràfols
30 anys, un acte poètic de resistència
[+ info]

diumenge 13 gener 2019. 20 h 
Núria Guiu Sagarra
Likes
[+ info]

Interpretació, creació i concepte: Estitxu Arroyo Sánchez
Direcció artística: Esther Freixa i Ràfols
Assessorament: Toni Cots

Residències: DNA – Festival de Danza Contemporánea de Navarra (2016), Centro Huarte. Centro de producción de arte contemporáneo, Ayuntamiento de Tudela, Teatro Gaztambide (Tudela), Danza espacio Navarra, CRA’P, La Caldera (2018)

Agraïments: Arxiu Reial i General de Navarra, MACBA i MUSAC

Coproducció: DNA – Festival de Danza Contemporánea de Navarra (2018)

Amb el suport de les ajudes a la creació gestionades des del CACH i el Gobierno de Navarra (2018)

www.cuerpodocumento.com

http//centrohuarte.es/blog/category/estitxu-arroyo-sanchez

Facebook: Estitxu Arroyo

#CuerpoDocumento

Cuerpo-Documento (Cos-Document) és un projecte d’investigació escènica concebut a manera d’arxiu performatiu multidisciplinar. Se centra al voltant del cos femení com a document, com a lloc de trobada i debat. Com a espai potencialment poètic. Aquest treball experimenta entre els límits de la instal·lació, la coreografia i la performance, explorant a través de llenguatges diferents com el vídeo, la fotografia i la iconografia. L’arxiu Cos-Document conté diferents carpetes independents, a tall de peces curtes, que dialoguen entre elles segons com són presentades. La Sèrie 1 es compon de quatre carpetes: 1. Passarel·la; 2. Anatomia d’una col·lecció; 3. Ser moltes i no ser-ne cap; 4. Aparicions.


Estitxu Arroyo Sánchez és performer, actriu i creadora escènica multidisciplinària. Cursa estudis de Biblioteconomia i documentació a la Universitat de Saragossa. Estudia a l’Escola Navarra de teatre, posteriorment es llicencia a l’Institut del teatre de Barcelona, ​​en l’especialitat de teatre gestual. Gaudeix d’una beca d’aprofundiment d’estudis a la Universitat de les arts de Berlín (UDK). Realitza el màster en pràctica escènica i cultura visual organitzat per la Universitat d’Alcalá de Henares, en col·laboració amb el Museo Reina Sofía, Matadero Madrid i La Casa Encendida. Paral·lelament rep formació integral en ioga i meditació. Actualment és professora de ioga i meditació a la Universitat Pública de Navarra, entre altres llocs. Al mateix temps en aquests últims deu anys, treballa com a narradora professional i imparteix classes i tallers relacionats amb el fet creatiu, les arts vives, la investigació corporal i el moviment.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter