Atlantis2019 fa referència al mite d’una civilització desapareguda a causa d’una catàstrofe.
El títol és reactualitza cada any. Aquesta reactualització incideix en el caràcter processual i inacabat de la recerca, que no apunta cap a una fita concreta, sinó a una pràctica que es confronta constantment al moment present.
El principal eix del treball és la memòria corporal, sobretot en relació al/s territori/s. Com a “memòria corporal” s’entén no només la memòria personal, sinó també tota la memòria heretada i memòria compartida (col·lectiva). És una proposta d’immersió, que arriba a profunditats on ficció i realitat ja no són discernibles.
Diana Gadish cursa primer cicle de Belles Arts a la UB i el 2007 es gradua al SNDO – School for New Dance Development (estudis superiors de coreografia, Amsterdam).
Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic).
Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016) ha actuat a diferents països europeus i d’Amèrica llatina.
Actualment, a part de seguir girant amb les seves obres escèniques, imparteix classes de treball corporal a Laboratorio Escuela i des de 2015 treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas. També és membre de CRA’P.