La Cultura de base a debat electoral

La Cultura de base a debat electoral

Dia i hora: dijous 9 de maig de 18 a 21 h.

Lloc: Nau Bòstik, c/. Ferran Turné 1-10, barri de la Sagrera.

Cultura de Base de Barcelona (CB) us convidem a participar d’un debat entre els representants de les forces polítiques progressistes i els agents del sector cultural. Pensem que en aquests moments de campanya electoral i amb unes eleccions a pocs dies vista, és un bon moment perquè els diferents partits polítics puguin explicar-nos de manera directa quines son les seves propostes i com entenen i pensen la política cultural, i que això, ho puguin fer des d’un espai de diàleg amb els diferents actors i agents de la cultura que també hi vulguin participar.

És per això que proposem un format d’encontre horitzontal i assembleari on més enllà de poder explicar el seus programes electorals per a la cultura tinguem la oportunitat d’obrir un espai d’intercanvi on tots ens donem la possibilitat d’aprendre quines necessitats, quines propostes tenim i volem per al sector, i de construir un espai de conversa i de treball comú amb la vista posada a una nova legislatura en què voldríem que els diferents partits de progrés –cadascun des de la seva perspectiva– conegués i es fes pròpies les nostres demandes i necessitats.

Ens agradaria comptar amb la vostra representació i assistència.

——————

Cultura de Base és una iniciativa ciutadana lliure i independent sorgida de la necessitat real d’un teixit local: persones, entitats, espais o propostes relacionades amb l’art, l’educació, la cultura, els públics o el fet social. Les entitats que formem part de la Cultura de Base (CB) volem que aquesta emergeixi, es reconegui i se situï en l’agenda pública; volem exposar, amb complicitat i demanda, allò que els interessos institucionals o l’agenda mediàtica sovint soterren: precarietat, pressupostos molt baixos, disminució de les subvencions, complexitat d’aquests gestions, pujada dels lloguers o dificultat per accedir als espais de treball en els quals poder desenvolupar o propiciar la pràctica.

CB també és una crida a tots els projectes independents de la ciutat, per conèixer-nos i acollir-nos des de la diversitat. Treballem per a la inclusió i la xarxa. Som un col·lectiu obert i auto-organitzat amb una estructura basada en la cooperació i la necessitat per dotar-nos d’un espai de debat i encontre per a la defensa de les reivindicacions que travessen tots els diferents espais, associacions, artistes, companyies i en definitiva la ciutadania que en formem part.

+info: www.culturadebase.org

#culturadebasebcn #CulturaDeBaseBCN #DebatCdB #PolítiquesDeBase #ConstruïmPolítiques #TransparentInstutions #InstitucionesTransparentes

Compartiu aquesta notícia:

Subscriviu-vos a la nostra newsletter