Coproducció 2014

Vera Garat / Tamara Gómez / Lucía Valeta

DESDE

.
Durada: 50 min

Direcció: Vera Garat, Tamara Gómez, Lucía Valeta
A escena: Amaranta Velarde (artista convidada), Vera Garat, Tamara Gómez
Disseny de llum: Santiago Rodríguez Tricot
Disseny de so: Gonzalo Deniz
Assistència en vestuari: Carolina Guerra
Imatge i fotografia: Nacho Correa 

Amb el suport de l’Antic Teatre i La Poderosa, espai per a la dansa i el seus contaminants

Projecte allotjat per Taller Casarrodante, centre pel creixement i l’expansió de la dansa contemporània i les arts del moviment, acollint artistes amb el seus projectes, investigacions i creacions

http://residenciasartisticaspar.blogspot.com/

Desde és el resultat d’una investigació escènica de Vera Garat, Tamara Gómez, Lucía Valeta, Gonzalo Deniz y Santiago Rodríguez Tricot que va ser iniciada l’any 2012 tenint com a punt de partida les preguntes: Quan una fisicalitat es transforma en estat natural? On ens porta la persistència en els estats?

Prenem la idea de la persistència en els estats com una recerca en la qual el cos roman i s’instal·la en una fisicalitat particular fenomenològica.

Desde és una proposta estètica on la corporalitat es manifesta mitjançant la seva constància espai-temps derivant en mons possibles més enllà de la fisicalitat.


Vera Garat
Coreògrafa, docent i performer de dansa contemporània. Co-directora del programa Artistes en Residència PAR. Estudiant de la Llicenciatura en Arts Plàstiques i visuals IENBA, UdelaR. És integrant del grup d’investigació GIPACEE, IENBA-UDELAR. Rep la beca de creació FEFCA del MEC.

Tamara Gómez
Llicenciada en Dansa, titulada per L’Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, Holanda. Ballarina i creadora de dansa contemporània. Cursa el postgrau “Especialització en tendències contemporànies de Dansa” a l’IUNA, Buenos Aires (Argentina). Y el postgrau en Gestió Cultural, a UDELAR, (Uruguay).Co-directora del programa Artistes en Residència PAR.


 

>>> Veure Vera Garat / Tamara Gómez / Lucía Valeta DESDE (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter