Del 22 de novembre al 2 de desembre

SØREN EVINSON

A Nation Is Born In Me

Dijous 22 i 29 de novembre a les 20:00
Divendres 23 i 30 de novembre a les 20:00
Dissabte 24 de novembre i 1 de desembre a les 20:00
Diumenge 25 de novembre i 2 de desembre a les 20:00

Espectacle en castellà.
29 i 30 de novembre: l'espectacle es farà en anglès.
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

AQUEST ESPECTACLE UTILITZA LLUM ESTROBOSCÒPICA

El divendres 23 de novembre, després de l’espectacle hi haurà una post-funció a càrrec de Travessia Recomana.
[+ info Recomana.cat]

El dissabte 1 de desembre, després de l’espectacle hi haurà una post-funció a càrrec de Agost-Produccions.
[+ info agostproduccions.com]

Idea, text, creació i interpretació de Soren Evinson
Música de Daniel Papell
Acompanyament artístic de Florine Lindner
Vestuari de Samara Scott
Construcció de l’objecte escènic de Charlie Hope
Disseny de llum de Julia Bauer
Acompanyament de producció de Marine Budin

Coproducció: TNT (Terrassa), Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport del Graner-Mercat de les Flors, Konvent.0, L’Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu, Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

http://sorenevinson.com/

Twitter: @sorenevinson

Quan s’ajunta molta gent per fer alguna cosa, normalment és divertit. I sentir plaer és divertit, exercir el poder és divertit i excloure els altres també és divertit. Així que hi ha molt plaer en tot això. A NATION IS BORN IN ME és una exploració de com aquests elements treballen entre ells per enfortir-se. Però també és el producte d’una obsessió personal per fer quelcom que encaixés perfectament amb la trobada entre l’intèrpret i el públic. Una cosa que tingués una forma irreemplaçable. Una cosa relliscosa per la mirada i confusa per a l’enteniment. Una cosa que desactivés qualsevol resistència. Una cosa contra la qual no es pogués lluitar. Una cosa per la qual valgués la pena rendir-se. Una cosa que arribés per quedar-se. Quan vaig començar a barrejar totes aquestes coses amb el meu gust pel teatre, em va alleujar veure que anava pel bon camí.

A la llum del ressorgiment i enfortiment progressiu dels moviments nacionalistes i identitaris a tot Europa al segle XXI, A NATION IS BORN IN ME extreu dinàmiques que operen en aquests moviments i els combina amb polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, provocant una estranya proximitat entre aquestes estètiques aparentment contràries. A través de les diferents presentacions del cos que es produeixen en aquestes trobades, A NATION IS BORN IN ME funciona com una investigació formal d’aquestes dinàmiques de cultura de masses aparentment desconnectades.


Soren Evinson es forma a l’Institut del Teatre de Barcelona i completa el Màster en estudis de performance a la Central School of Speech and Drama (Universitat de Londres). Viu sis anys a Londres, on desenvolupa la seva pràctica artística en col·laboració amb altres artistes i mostra les seves peces en espais convencionals i no-convencionals. Aquesta és la primera peça que concep sol.

A través del cos, el text i l’espai, Soren Evinson genera situacions que especulen amb diferents estructures de poder. Des d’una vessant estètica, està interessat en vetllar els discursos fins a fer-los impenetrables. Combina materials coreogràfics amb la paraula i el cant per crear peces directes i delirants en una relació provocativa amb el públic. Conjuga so, text, moviment i espai perquè interactuïn formant organismes vius. Els seus treballs han estat presentats internacionalment en festivals de dansa, de teatre i de performance, galeries d’art, edificis abandonats i places públiques.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter