Del 22 al 25 de Febrer

LES VEÏNES DEL CASC ANTIC i L'ANTIC TEATRE

La bellesa

Projecte artístic comuni- tari
Dijous 22 de Febrer - 21:00
Divendres 23 de Febrer - 21:00
Dissabte 24 de Febrer - 21:00
Diumenge 25 de Febrer - 20:00

El dissabte 24, després de la funció hi haurà una conversa entorn a l'espectacle, coordinada per Agost Produccions.
Durada: 70 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Graciela Alonso, María Isabel Gutiérrez, Emilia Martín, Aurora Roig i Abel Montes, Guillem Sunyer (alumnes en pràctiques El Timbal)
Documentació en video i disseny audiovisual: Martín Elena
Disseny il·luminació: Ana Rovira
Música: Jan Hofmann / Juan Navarro / Santiago Maravilla i DeModa
Creació de vestuari: Anna Estany (Annatrash)
Col·laboració teòrica (entrevista projectada): Maria Jesús Izquierdo
Nous participants al grup de treball La Bellesa: Mercè, Jonathan i Enric
Fotografía: Alessia Bombaci

Direcció: Marta Galán / TRANSlab. en col·laboració amb Nicolás Spinosa

Una producció de Antic Teatre i Grec Festival de Barcelona

Amb la col·laboració de La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison), l’espai Vrabac i el Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Amb el suport del Districte de Ciutat Vella (Ajuntament de Barcelona)

www.marta-galan.com

http://www.tea-tron.com/anticteatre/blog/category/projecte-comunitari-bellesa/

 

No podia ser de cap altra manera; amb elles hem explorat la idea de bellesa i l´hem posat en relació amb els seus cossos prenyats de temps i amb les seves ments atentes on bull una història comuna de cura tenaç; memòries imprescindibles de dones, treballadores, mares-filles que escamotegen els relats oficials. Aquest ha estat el nostre procés de treball: explorar aquesta bellesa i fer-la emergir mitjançant diferents texts, imatges, accions. Diuen que és bell allò que ens commou quan esdevé; un lloc on l’ull descansa perquè compren i respira, un instant revelador.

L’autora i directora Marta Galán pren el relleu del projecte artístic comunitari amb les veïnes del Casc Antic que lidera l’Antic Teatre des de fa més de cinc anys i presenta, en col·laboració amb les participants, una primera fase del treball que estan duent a terme.


El projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els seus veïns consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Amb això es fa accessible el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. De la mateixa manera es fan més visibles les necessitats i formes d’expressió de la gent més invisible del nostre barri: la gent gran.
El projecte també inclou diferents activitats per a fomentar la relació intergeneracional, entre els més grans i els més joves del barri.

Marta Galán és artista-educadora, autora i directora de projectes escènics des del 1999. El 2009 inicia el projecte TRANSlab., des d’on coordina diferents procesos pedagògics i de creació col·laborativa i/o comunitària a través de les arts escèniques i performatives.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter