10 al 13 de Maig

NÚRIA ANDORRÀ & JULYEN HAMILTON / NÚRIA ANDORRÀ & MANEL SALAS

2duos X2

Concert
Dijous 10 de Maig - 20:00
Divendres 11 de Maig - 20:00
Dissabte 12 de Maig - 20:00
Diumenge 13 de Maig - 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Julyen Hamilton, ball & Núria Andorrà, percussió

Manel Salas, ball & Núria Andorrà, percussió

http://nuriaandorra.com/

http://www.julyenhamilton.com/

La percussionista Núria Andorrà utilitza el seu treball a Solo, recreant el seu set circular i els materials treballats en el seu últim concert per trobar-se cara a cara amb els ballarins Julyen Hamilton (el 10 i 11 de maig) i Manel Sala (el 12 i 13 de maig) perquè la treguin dels seus esquemes i proposar l’exploració d’un nou món, en emmirallar-se amb la dansa.

Els artistes presenten 2 duets afrontant el repte de crear una peça a temps real dos dies consecutius, convidant al públic a explorar i destapar els secrets de la interacció artística proposant un viatge al present on tots els elements de l’ara intervenen en el procés de creació, fet que dóna sentit a repetir la sessió i que els artistes engresquin al públic i s’atreveixin a repetir igual que ells, passant a ser un element actiu de la creació.


10 i 11 de Maig, Julyen Hamilton es troba amb Núria Andorrà.

Julyen Hamilton Ha estat creant i actuant en dansa durant més de 40 anys. Ell és un improvisador empedreït i el seu ball i treball de text s’han vist arreu del món. És el director de la companyia Julyen Hamilton: Allen’s Line. Ha tocat amb molts grans músics al llarg dels anys, incloent-hi Barre Phillips, Fred Frith, Micha Mengelberg.
El seu últim, d’una llarga sèrie de “solos”, és Interview, actuant a la República Txeca aquesta tardor. La seva obra i treballs es troben a Vimeo i es venen a través del seu segell discogràfic Bluedog Publishing.net.
També treballa com a pianista actuant a Hamilton Carroll, que acaben de publicar el seu primer disc Pointer.

 12 i 13 de Maig, Manel Salas es troba amb Núria Andorrà.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques i Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf i ballarí de hip-hop, ensenyant a escala nacional i col·laborant amb companyies com Metros de Ramon Oller i Color.

Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008, en el Conservatori de Rotterdam Dance Academy d’Holanda, que va permetre obrir-li les portes internacionalment. Tot i això, va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com el mim, Butoh, improvisació i acrobàcia. Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb en Julyen Hamilton, David Zambrano, Àngels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker, Vloeistoff, Moviment Lantana, entre altres.

Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya, impartint tallers en l’àmbit internacional i desenvolupant el seu propi treball on s’ha representat a Rússia, Xina, Holanda, França i Espanya al mateix temps que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de recerca en continua transformació.

Núria Andorrà percussionista i improvisadora de música contemporània.
Va obtenir el títol superior de percussió a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i posteriorment va estudiar a la Staatliche Hochschule für Musik Karlsruhe (Alemanya) on obté el diploma DKA i el Màster en Música Contemporània. Col·labora amb els grups de música contemporània Icarus EnsembleAlgoritmoEnsemble AbstraïMurtra Ensemble, Barcelona 216Kammart i Patschwork Ensemble. També ha treballat amb Carles Santos, Matmos i en diferents espectacles interdisciplinaris.

Ha tocat amb Agustí Fernández, Le Quan Nihn, Ingar Zahr, Mats Gustafsson, Pablo
Ledesma, Nate Wooley, Frances-Marie Uitti, Joe Morris, Ramon Prats, Tom Chant, Johannes Nästesjö, Nenad Markovic, Joachim Badenhorst, Yasmine Azaiez, Anne-liis Poll, Nuno Rebelo, Irene Aranda, Marc Vilanova, Alessandra Rombolà. I amb els ballarins Manel Salas, Constanza Brncic, Iris Heitzinger, Julyen Hamilton i Paolo Cingolani. Ha donat classes d’improvisació a l’Esmuc i de percussió al conservatori del Liceu i al de Reus.

És directora artística del MontMusic Festival i ha programat a l’Ateneu de Barcelona, a l’Ex-designer i a l’Ateneu de les Arts.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter