Coproducció 2014

LOS ANACOLUTOS y PROYECTOS POPLÍTEOS

EL PEZ

.
Durada: 60 min

Idea original i perfomer: ISAAC TORRES
Performer i músic: GLORIA MARCH
Performer, tècnica i instalador: DEIF VILA
Ajudant de coreografia: CLARA CRESPO
Video creació: ELENA CADORE y AINARA PARDAL

Co-producció Antic Teatre / Adriantic

https://proyectospopliteos.wixsite.com/proyectospopliteos

Parlem de l’oblit. De la capacitat que tenim d’emmagatzemar en caixes obscures del nostre subconscient fets, dades i anècdotes que no ens convé recordar i que ens fan ensopegar mils de vegades amb la mateixa pedra, o la mateixa alga en aquest cas, repetint la història una i una altra vegada.

Sobrevivim en un entorn líquid com cita Zygmunt Bauman. Tot se’ns escapa de les mans, pensem i ens refugiem en una falsa societat aparentment estable que flota en un mitjà aquós, mentre tot se’ns escorre per les mans. Tot això propiciat per la “societat de l’oblit”, on el que no es recorda no importa i ens porta de manera inevitable a cometre els mateixos errors.

Partint de l’expressió “memòria de peix” firmem el concepte “Alzheimer selectiu” per a nombrar aquest control mitjançant l’oblit.


Proyectos Poplíteos el formen Isaac Torres (Artista Escènic) i Deif Vila (artista plàstic i performer). El col·lectiu neix el 2013 i des de llavors han participat en festivals nacionals com “Escena Contemporànea” i “Elx el carrer”, i internacionals com “Rifiut Arte” de Rieti, Itàlia. Els seus projectes actuals són El Carnero, Mearruinas, En di-recto i Polvo, a més de participar en diverses exposicions a nivell nacional.

Els Anacolutos el formen Isaac Torres i Gloria March (Actriu i Músic). Des de el 2007 no han parat de crear i d’actuar en sales nacionals i internacionals, havent passat per circuits d’Anglaterra, teatres d’Holanda i Alemanya. La seva obra Small Café és la més significativa.


 

>>> Veure LOS ANACOLUTOS y PROYECTOS POPLÍTEOS EL PEZ (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter