Del 15 al 17 de Juny

LES BRONTË

Fine Cherry

estrena
Divendres 15 de Juny a les 20:00
Dissabte 16 de Juny a les 20:00
Diumenge 17 de Juny a les 20:00
Durada: Una eternitat
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

LES BRONTË:
Cos: Victoria Macarte, Mar Medina Díaz i Xavier Manubens
Veu: Alèxia Sinoble
Musica: Tirso Orive Llarte
Art: Wafa Aoun

Co-producció amb Antic Teatre i BCN Producció. Creació gràcies al support de EL GRANER i La Poderosa, Barcelona. 

Agraïment especial per a Cherry Vanilla.

La primera ballarina a portar les ensenyances de la Isadora Duncan i el seu estil de danses lliures a Catalunya amb la Banda Republicana es deia Fina Cirera; que traduït literalment a l’anglès és… Fine Cherry.

En aquest joc de llenguatge Fine Cherry és un reclam a la llibertat personal en un paisatge de postapocalíptic psico-estètic. Una gran festa bacanal grecoromana pop-punk-glam-trash-glitch com a forma de resistència a l’ocupació i colonització de la poètica corporal per part del capitalisme consumista. Un homenatge a la llibertat del cos i el seu poder transportador com a portal als grans misteris de l’art. Un bodegó en directe per contemplar arxius perduts del futur. “Yonkis” estètics en sobredosis. El Kitsch és el nou Rococó.


Les Brontë van començar amb la ballarina Victoria Macarte i l’artista tèxtil Rosa Tharrats però s’expandeixen com l’espai. Cada cop més gent s’apunta a la festa i en aquest cas són: Xavier Manubens, Mar Medina, Tirso Orive Liarte, Alèxia Sinoble i Wafa Aoun.

El treball s’estén pels camps de la dansa, performance, moda, música, vídeo, instal·lació i arts visuals, definit per una estètica primordial transposat a l’era digital. La forma canvia, però es basa en el concepte de ‘Neotaxidèrmia’ com una transferència d’imatge o essència, restes tangibles d’idees o records. Capturant la ‘retromania’, apropiació cultural i proliferació salvatge de tendències a través d’elements vius i visuals de la performance com el folklore dels nostres temps. Ciència-ficció d’època. Una col·lecció d’arxius perduts del futur.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter