Del 1 al 4 de Març

LA TAIMADA

Lo.Li.Ta - La Mort

Estrena
Dijous 1 de Març - 21:00
Divendres 2 de Març - 21:00
Dissabte 3 de Març - 21:00
Diumenge 4 de Març - 20:00

El dissabte 3, després de l'espectacle hi haurà una post-funció a càrrec de Recomana.cat

Aquesta peça s'emmarca dins de:
"La Quinzena. Festival Metropolità de Dansa"
Durada: 30 + 20 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

http://www.dansametropolitana.cat/

Concepte i Direcció: Olga Álvarez i Jordi Cabestany.
Intèrprets: Morgane Viennet, Olga Álvarez //Angie Mas, Jordi Cabestany.
Fotografia: Nora Baylach // Alessia Bombaci.
Vídeo: Jordi Cabestany.
Música: SHOEG-Carlos Martorell.
Producció: La Taimada.
Producció Audiovisual: Jordi Cabestany // Centset.

Col·laboradors:
Lo.Li.Ta: Balla’m un llibre Apdc, servei municipal de Biblioteques Públiques de Catalunya, ICEC, Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura 2017.

http://www.lataimada.com/

LO.Li.TA: “La punta de la llengua emprèn un viatge de tres passos des de la vora del paladar per recolzar-se, en el tercer, al llindar de les dents” Lolita. Vladímir Nabókov.

Lolita, la que tots pensem en pronunciar aquest nom, s’escriu amb tres síl·labes doloroses. Lolita, diminutiu de Dolores, es pronuncia amb Dolorosa sensualitat. Un fonema és una imatge mental d’un so i els fonemes com tots els sons, manquen de significat. Lo.Li.Ta és alhora significant i significat, una sonoritat amb gran capacitat per oferir imatges: la innocència, la bellesa objectual i la degradació.

LA MORT: Hi ha imatges eternes. El cos inert és una d’aquestes imatges. Admirar la seva bellesa i observar la desprotecció del cos, ens fa fràgils als qui mirem. La Mort treballa amb aquesta essència; la de obligar-nos a mirar bellesa, fragilitat i pèrdua.


El 2004 La Taimada neix amb una Beca de Creació́ de Kametta per crear el solo La Taimada. 2006: Coproducció́ Teatre Cal Bolet per Silenci. 2008: Subvenció́ Producció EDAC per Estimada Ventafocs. 2009: Residències a L’Estruch i La Caldera dins la Passantia de Las Malqueridas, Creacions al Límit per (M)Alícia. 2010: Beca ConCa per (M)Alícia. 2011: Residència al C.C. Barceloneta per Postmalícia. 2013: Seleccionada a la Finestra d’Internacionalització́ de la Dansa Catalana (IPAM/Festival Grec) i al “Que dansi qui vulguis” per obrir la temporada 2013-14 del Mercat de les Flors de Barcelona amb Crash. 2014 Residència a la CND. 2015: Residència a Dantzagunea (Sortutakoak). 2015: Residència a La Caldera, les Corts. 2016: Residència a L’Estruch. 2016 direcció artística de Múltiples un site specífic creat per a la cia. Impàs a Temporada Alta. (Girona). 2016 Pre-estrena de El Octavo Día a l’Antic Teatre. 2017 creació de Lo-Li-Ta dins del projecte Balla’m un llibre (Apdc-Servei Municipal de Biblioteques de Catalunya-ICEC-Generalitat de Catalunya). 2017 Estrena El Octavo Día a l’Antic Teatre.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter