27 i 28 d'octubre

ARTISTES RESIDENTS AL KONVENT

Konvent a l'Antic

Pluri- disci- plinari
Dissabte 27 d'octubre a les 20:00
Diumenge 28 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Organitza: Konvent de Cal Rosal i Antic teatre

www.konvent.cat

La 3a edició del KONVENT A L’ANTIC, és una oportunitat de conèixer a Barcelona, creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinar.

27 d’octubre a les 20:00
Marc Vilanova
Aresta (Concert performance)

Aresta és un concert per a vuit saxofons i un músic que treballa sobre el concepte d’automatització.
Aresta proposa que un octet de saxos que prescindeixi de saxofonistes. Cada instrument penja d’una estructura piramidal metàl·lica i actua com a cos ressonador per a l’altaveu que guarda en el seu interior. Més d’un centenar de LEDs ubicats a cada forat de l’instrument creen una coreografia lumínica que es mou en perfecta sincronia amb el so.
La peça agafa la forma d’instal·lació performativa, els saxos generen una il·lusió orgànica, de timbres diversos i de moviment a partir de quelcom purament inert i immòbil. Aresta es presenta en un diàleg constant entre músic i màquina, qüestionant si la màquina pot arribar a emocionar tant com l’humà.

[+] INFO


28 d’octubre a les 20:00
LaboratoriA
Una mujer fue la causa  (Concert performance)

LaboratoriA és un projecte multidisciplinari que pretén ser un canal d’experimentació per a quatre dones que comparteixen el flamenc com a llenguatge comú i que, a part de dialogar amb ell, pretenen transcendir-lo.
La gènesi d’aquest laboratori és la feminitat. A Una mujer fue la causa reflexionem i creem al voltant d’aquesta condició tan nostra.

[+] INFO

Subscriviu-vos a la nostra newsletter