KOVENT A L'ANTIC
28 d'octubre

LaboratoriA

Una mujer fue la causa

Concert
Diumenge 28 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Aina Núñez: ball i veus
Isabelle Laudenbach: guitarra i veus
Anna Colom: cante i ball
Cristina López: cante i ball
Vídeo: Jordi Plana

https://www.facebook.com/laboratoriaflamenco/

 

LaboratoriA és un projecte multidisciplinari que pretén ser un canal d’experimentació per a quatre dones que comparteixen el flamenc com a llenguatge comú i que, a part de dialogar amb ell, pretenen transcendir-lo.

La gènesi d’aquest laboratori és la feminitat. A Una mujer fue la causa reflexionem i creem al voltant d’aquesta condició tan nostra.


LaboratoriA. Estimem la tradició flamenca i sempre trobem un lloc per homenatjar-la a la nostra manera. Però la idea d’aquest laboratori és explorar les capacitats creatives del flamenc i treballar amb els seus límits. Buscar-los, definir-los, moure’ls, superar-los o inclús plasmar-los.

La incorporació de nous elements artístics com el text, la dramatúrgia, les projeccions o les tecnologies modernes (com la loop station) és una manera d’investigar sobre un llenguatge diferent i propi que es desvinculi de les etiquetes existents. Aquesta posada en escena diferent i perillosa és la que crea un llenguatge personal, més real, més cru i exempt de filtres.

Celebrem la nostra feminitat i la meditem. Quins són els punts en comú? Existeixen situacions que creen algun tipus de malestar en la nostra condició de dones? Reivindicacions a part, ens mostrem tal com som, en la nostra forma més humana. Però en ella, està implícita la nostra feminitat. I ens relacionem d’acord amb ella, com les quatre dones artistes i amigues que som. Per això, LaboratoriA explica també l’experiència de la dona artista, tant en l’actualitat com en diversos llocs i temps.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter