29 i 30 d'octubre 2020

KONVENT A L'ANTIC 20

ARTISTES RESIDENTS AL KONVENT

Dijous 29 d'octubre a les 20:00
Divendres 30 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

Organitza: Konvent de Cal Rosal i Antic teatre

https://konventzero.com/

#circo
#contorsion
#verticales
#danza-teatro
#JANIKA
#inmunda
#juanitaokippes

#vidamuerteyresurreccion
#britneyspears
#biodramapop
#tedtalk

 

Cinquena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.

En aquesta 5a edició es programen projectes seleccionats en el marc de la convocatòria de residències d’enguany, apostant per propostes que prioritzen el mètode de treball per davant del resultat final i, que per tant, mostren obertament el procés de creació vinculat a les particularitats de cada peça artística.

[29 d’octubre a les 20:00]
JANIKA
Inmunda (circ / Work in progress)

La intimitat del pensament davant del mirall en una cambra de bany.
La diversitat que existeix entre l’espai on ens permetem veure’ns, sentir-nos, escoltar-nos i el que exposem de nosaltres mateixos.
Una màquina d’escalfar cera depilatòria, una cadira giratòria, una persona esperant-se a si mateixa.
El ritu de l’aparença. El gust de fer-ho, l’afartament de repetir-ho, la decadència de la qual ens ocultem.

[+ info]


SUSPÈS
[30 d’octubre a les 20:00]
Elias Miguez /cía. layaya
Vida, muerte y resurrección (Noves dramatúrgies / estrena)

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins al divendres, 13 de novembre (inclòs), tots els esdeveniments queden suspesos, i tant la sala com el bar estaran tancats.
L’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna la funció de Vida, muerte y resurrección.
Vida, muerte y resurrección persegueix l’objectiu de rescatar la figura de Britney Spears, icona indiscutible de la cultura pop, com una figura de la cultura contemporània general entorn a la qual generar reflexions sobre la manera en què ens comportem, ens relacionem i co-existim. També està motivada pel desig de construir quelcom propi, quelcom que referit a la pròpia vida pot ressonar amb i en altres.

[+ info]

Subscriviu-vos a la nostra newsletter