KONVENT A L'ANTIC 20
29 d'octubre 2020

JANIKA

Inmunda

KOVENT a l'ANTIC 20
Dijous 29 d'octubre a les 20:00
Durada: 30 min
Entrades: preu únic 10 euros compra ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

 

[Peça que treballa sobre el concepte d’intimitat]

Creació 2019-2021, estrena juny de 2021.

Idea, interpretació i creació: Juana O. Kippes
Co-direcció: Emiliano Pino
Especialista en tècnica circense: Julie Bergez
Mirada externa: Joan Català Carrasco
Creació sonora: Emiliano Pino
Amb la beca de La Central del Circ

Col·laboradors: La Lleieltat Santsenca, Can Clariana, Konvent. Zero i Antic Teatre.

Organitza: Konvent de Cal Rosal i Antic teatre

https://konventzero.com/

#circo
#contorsion
#verticales
#danza-teatro
#JANIKA
#inmunda
#juanitaokippes

 

La intimitat del pensament davant del mirall en una cambra de bany.

La diversitat que existeix entre l’espai on ens permetem veure’ns, sentir-nos, escoltar-nos i el que exposem de nosaltres mateixos.

Una màquina d’escalfar cera depilatòria, una cadira giratòria, una persona esperant-se a si mateixa.

El ritu de l’aparença. El gust de fer-ho, l’afartament de repetir-ho, la decadència de la qual ens ocultem.


Juana O. Kippes (Buenos Aires, Arg.) 1990.

El 2011-13, rep el títol d’instructora de Hatha Ioga a Mumbai, Índia.

A Brussel·les, entre el 2012 i el 2016, s’especialitza en verticals i contorsió (Slava Kukuixkin), i dansa contemporània (DansCentrumJette). A Tolouse, entre el 2016 i el 2017, continua l’entrenament (Pascal Angelier) i s’inicia en la dansa buto (Imre Thormann, Natsu Nakajima, Atsushi Takenouchi). En 2018, integra el col·lectiu NANAKI de teatre antropològic dirigit per Samuel Nuñez (Barcelona). En 2019 inicia la creació de immunda, i la companyia JANIKA. A l’abril de 2020, és seleccionat en el Laboratori, Cos i Territori, dirigit per Marta Galán, Sergi Parès i Aina Alegre, finançat per La Central de Circ, El Graner i El Mercat de les Flors.


Cinquena edició del KONVENT A L’ANTIC, l’oportunitat anual per conèixer a Barcelona creacions d’artistes residents al Konvent de Cal Rosal, un antic convent de finals del XIX reconvertit en un centre artístic pluridisciplinari, autogestionat.

Com l’Antic Teatre, el Konvent és un revulsiu cultural: un espai per a l’art i, alhora, una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. Rastrejar i observar constantment l’entorn artístic, potenciar i donar visibilitat, són algunes de les tasques obligades d’un i altre espais. Del binomi Antic Teatre-Konvent han sortit molts projectes amb ampli recorregut, com Rebota rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, Premi de la Crítica Noves Tendències 2017, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018 i Premi Butaca 2018 Noves Aportacions Escèniques.

En aquesta 5a edició es programen projectes seleccionats en el marc de la convocatòria de residències d’enguany, apostant per propostes que prioritzen el mètode de treball per davant del resultat final i, que per tant, mostren obertament el procés de creació vinculat a les particularitats de cada peça artística.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter